.

.

 

.

In iedere gemeente weer een bibliotheek open

In iedere Drentse gemeente is weer een bibliotheek open. De bibliotheken adviseren klanten om voor het bezoek de website te checken voor openingstijden en actuele informatie.

 

Gefaseerde opening
Om de veiligheid te kunnen waarborgen gaan de bibliotheken gefaseerd open. De bibliotheken willen stap voor stap hun service weer vergroten en starten met een vestiging per gemeente en zullen dit in de loop van de tijd verder uitbreiden. Voor de bibliotheken die open zijn gelden specifieke regels, zoals een maximum aantal klanten per bibliotheek. Boeken kunnen geleend worden via de selfservice en de ingeleverde boeken worden 72 uur in quarantaine gezet.

Beperkte dienstverlening
Op dit moment is het alleen mogelijk om materialen te lenen en in te leveren. Van de andere faciliteiten, zoals de leestafel, computers, kopieermachine, koffieapparaat en toilet kan geen gebruik worden gemaakt.

Bibliotheek Coevorden
Vanaf vorige week maandag (18 mei) is de Bibliotheek Coevorden weer open. Van maandag tot zaterdag kun je weer terecht voor het inleveren en lenen van materialen. Check de website voor de actuele tijden: www.bibliotheekaalden.nl  Voorlopig blijft Bibliotheek Aalden nog gesloten.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 mei 2020

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel