.

.

 

.

Overlast op wandelroute Aalden Rondomme

Het laatste half jaar is er langs de wandelroute Aalden Rondomme sprake van overlast: routepaaltjes die verdwijnen of vernield worden! Daar kwam in de Coronatijd andere overlast bij, groepen jongeren maken gebruik van de picknickbanken om 's avonds even bij elkaar te komen.

De vrijwilligers vinden dit prima, de route is immers juist bestemd voor onze inwoners jong en oud. Maar enkele malen wordt er na zo’n feestje een enorme puinhoop achter gelaten en zaken vernield.

Er is ook een poging gedaan om de geschonken picknickbanken in brand te steken.

Dit moet nu door onze vrijwilligers worden opgeruimd en hersteld. Ouders, spreek de jeugd er op aan! Nogmaals: we vinden het prima en leuk als ze gebruik maken van de faciliteiten in de buitenlucht, maar ruim je eigen troep op en verniel niets.

Hondenpoep
Je hond uitlaten langs de Aalden Rondomme vinden we ook prima, ook daar is deze route voor bedoeld. Maar laat uw hond zijn behoefte doen in het lange gras en niet op het pad zelf of op de maaistroken! De vrijwilligers vliegen de uitwerpselen tijdens het maaien om de oren en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dus hier dezelfde oproep: blijf komen met je hond maar denk even aan onze mannen.

De wandelroute is gemaakt door bewoners en voor bewoners. Laten we met z’n allen er een beetje op toezien, zodat we nog lang kunnen genieten van deze fraaie route én van de inzet van onze vrijwilligers.

~ Namens de vrijwilligers van Stichting Aalden Rondomme ~

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 mei 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel