.

.

 

.

Rabobank Het Drentse Land

Kantoor Sleen sluit de deuren per 1 juli 2020. De afgelopen jaren ervaren wij door de toenemende digitalisering en de financiële zelfredzaamheid van onze klanten een afname in het aantal klantbezoeken aan onze kantoren.

In de afgelopen periode is deze beweging nog duidelijker geworden. Klanten zijn versneld meer dagelijkse bankzaken zelf digitaal gaan regelen op een moment dat hen dat past. Dit heeft er mede toe geleid dat wij besloten hebben om kantoor Sleen per 1 juli 2020 te sluiten.

 

 

Wij bieden de volgende alternatieven:

Snel en makkelijk zelf regelen
Veel bankzaken kunt u zelf regelen. Daarvoor hoeft u niet langs te gaan bij een kantoor. Eenvoudige bankzaken regelt u snel en gemakkelijk thuis via de Rabo Bankieren App of via onze website

Rabo Thuisadviseur
Goed om te benadrukken dat de Rabobank voor iedereen dichtbij en toegankelijk blijft. Voor zaken die niet telefonisch of via internet kunnen worden afgehandeld, hebben wij een aanvullende service: De Rabo Thuisadviseur. Deze service is gratis en bedoeld voor klanten die beperkt zijn in hun mobiliteit of hun weg moeilijker vinden op de digitale snelweg.

Rabo Geld Expres
De Rabo Geld Expres is een service die contant geld aan huis bezorgt. Deze service is voor klanten die niet zelfstandig contant geld kunnen opnemen bij een geldautomaat.

Automaten in Sleen
De geldautomaat blijft vooralsnog beschikbaar in Sleen.

De sealbag-automaat is helaas momenteel buiten gebruik vanwege het risico op plofkraken. Het is nog niet bekend of en zo ja wanneer de sealbag-automaat weer beschikbaar komt in Sleen.

 

Rabobank vestigingen in de buurt
U bent van harte welkom bij één van de fysieke vestigingen van Het Drentse Land. Wij hebben vestigingen in Westerbork, Borger, Diever en Hoogeveen. Ook kunt u terecht bij onze buurtbank Rabobank Emmen-Coevorden.

Advies nodig?
De zakelijke dienstverlening blijft ongewijzigd. Dit geldt ook voor financieel- en hypotheekadvies. Voor het maken van een afspraak gelden de volgende telefoonnummers:
Bedrijven (0528) 24 69 00
Particulieren (0528) 24 68 00

Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 8.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 17.30 uur telefonisch bereikbaar via (0528) 24 68 00.  Of kijk op onze website voor meer informatie.  

Geplaatst 16 juni 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel