.

.

 

.

TIP Zweeloo en Gees gaan weer open

Twee van de vier TIP (Tourist Info Punt) in gemeente Coevorden hadden vanaf 2 juni weer haar deuren voor bezoekers en toeristen geopend: TIP Coevorden en TIP Sleen. De TIP punten in Gees en Zweeloo zullen vanaf maandag 29 juni weer haar deuren openen.

Voor de openingstijden van de vier Tourist Info Punten kun  je de site van Magisch Drenthe raadplegen. TIP Zweeloo maandag t/m zaterdag van 10 - 14 uur

Uiteraard staat de veiligheid van de bezoekers en medewerkers voorop. Om voor iedereen het bezoek zo veilig en aangenaam mogelijk te maken zijn er een aantal maatregelen genomen en wordt het protocol van de RIVM gevolgd.

Daarnaast is het verplicht de bezoeker/toerist te vragen naar eventuele gezondheidsklachten. Indien iemand klachten heeft, wordt gevraagd om thuis te blijven. Bij gezondheidsklachten kunnen gasten niet worden toegelaten in de TIP kantoren.

Voor meer informatie check onze site: www.magischdrenthe.nl

Geplaatst 23 juni 2020

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel