Artikel
Drentse Seniorendag nieuwe stijl ook afgelast!

SCHOONOORD– De 2e poging om een 5e Editie van de Drentse Seniorendag te organiseren is ook dit jaar niet gelukt! Vorig jaar werd de Drentse Seniorendag op het laatste moment afgeblazen i.v.m. tropische temperaturen. Dit jaar gooit het Coronavirus roet in het eten.

Misschien iets aan de vroege kant, maar gezien de gemiddelde leeftijd van de bezoekers lijkt het de organisatie beter om nu reeds te beslissen dat 7 Mei te vroeg komt voor het organiseren van een feest met 750 senioren. Gezondheid gaat boven alles!!

Er zijn reeds ruim 100 kaarten verkocht. Iedereeen die al een kaartje heeft, kan de entreekosten terugkrijgen, door de kaart(en) in te leveren bij MobiVit in Schoonoord, Assen en Hoogeveen óf bij Egbert Jan Catering in Beilen.

Uiteraard gaan we het in 2021 opnieuw organiseren en we hopen met elkaar dat er dan geen reden tot afgelasting zal zijn.

Drie keer is scheepsrecht!!

Artikel geplaatst 20 maart 2020

 

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Vernieuwde fietsknooppuntennetwerk ook verkrijgbaar bij TIP punten Magisch Drenthe

Het fietsknooppuntennetwerk is vernieuwd. Na 15 jaar is deze vernieuwing afgelopen winter doorgevoerd. Met deze fietsknooppunten kom je nog steeds langs de mooiste en bijzonderste plekken in Drenthe...

dinsdag, 2 juni 2020

Lees verder

Gevonden:

In Aelderstraat, tussen Meppen en Aalden. Zwarte pet, merk NY van (jonge?) jon...

dinsdag, 26 mei 2020

Lees verder

Overlast op wandelroute Aalden Rondomme

Het laatste half jaar is er langs de wandelroute Aalden Rondomme sprake van overlast: routepaaltjes die verdwijnen of vernield worden! Daar kwam in de Coronatijd andere overlast bij, groepen jongeren maken gebruik van de pick...

dinsdag, 26 mei 2020

Lees verder
Willekeurige foto