.

.

 

.

Kampioenschap Strikzitt’n voor het goede doel !

Bij een strik denk je er misschien niet meteen aan om dit kledingstuk vast te spijkeren op een tafel. En dat ook nog eens in gezelschap….Toch is dat precies wat er op zaterdag 29 augustus a.s. op vanaf 19.30 uur het terras bij grand-café LiBo in Aalden gaat gebeuren. 

Het raarste kampioenschap ooit….? De organisatoren noemen het in ieder geval een spraakmakend evenement. “We hopen op veel aanmeldingen en uiteraard publiek. Uiteraard houden we alle richtlijnen in acht.” Wat is Strikzitt’n?
De deelnemers worden met een stropdas aan tafel vastgespijkerd. Elke deelnemer moet iedere tien minuten een biertje opdrinken. Lukt dit niet, dan zal de stropdas worden afgeknipt. Zit je blaas te vol en heb je hoge nood, ook dan zal de stropdas worden afgeknipt en moet men het strijdtoneel verlaten. Degene die het langst blijft zitten, is kampioen Strikzitt’n 2020 en wint een leuke prijs! Benodigde biertjes
De stropdas kan voor € 20,- worden gekocht. De deelnemers worden tijdens het kampioenschap van de benodigde biertjes voorzien, zolang ze in ieder geval verbonden blijven met de vastzittende stropdas. De opbrengst van dit spraakmakend kampioenschap Strikzitt’n gaat - na aftrek van de kosten - naar een goed doel! Koop daarom snel een strik en laat zien hoe het met jou zit! Aanmelden Aanmelding met vermelding van naam en telefoonnummer kan per mail via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op de speciale Facebookpagina Strikzitt’n staat meer info en daar kan vanaf komende maandag ook gestemd worden op de goede doelen. Oes Eig'n Kraantien d.d. 28 juli 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel