.

.

 

.

Veel speerpunten aan orde tijdens Dorpenronde Aalden

Onderschrift foto : In het kader van de jaarlijkse Dorpenronde waren burgemeester Bert Bouwmeester en wethouder Geert Roeles afgelopen woensdagavond te gast in Aalden. Tal van belangrijke zaken werden in het sfeervolle etablissement van Heeren van Aelde besproken. Zoals het toezicht door de politie bij de basisscholen, vooral de achterzijde bij de parkeerplaatsen blijft een aandachtspunt. Uiteraard kwam ook de uitbreiding van het AZC Aalden aan de orde en de zorgen hierover vanuit de bevolking. Werd werd aandacht gevraagd voor de ontwikkelingen rondom de peuterspeelzaal. Daarnaast kwam ook de gewenste reconstructie van Jaap Prakken-baan aan de orde en natuurdleijk deed de belangenorganisatie uit Aalden een dringend beroep op Bouwmeester en Roeles om te komen tot een spoedige afronding van de structuurvisie Aalden - Zweeloo. Over dit laatste punt: zie ook elders in OEK (Foto: Ruud Janse Fotografie)
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel