.

.

 

.

Geslaagde “Dag van de Senioren”

De werkgroep “Dag van de Senioren Zweeloo/Aalden” heeft weer gezorgd voor een geslaagde middag op 1 oktober jl. waarvoor alle ouderen uit Wezup, Wezuperbrug, Benneveld, Meppen, Aalden en Zweeloo waren uitgenodigd. Een middag vol ontspanning en ontmoeting. De bezoekers konden van een prachtig optreden van “Jannetje en Dubbel” genieten, die de door hun voorouders vertelde geschiedenis van het voormalige eiland Schokland tot leven brachten. Voordat de uitgebreide broodmaaltijd gepresenteerd werd kwam iedereen nog even in beweging om kennis te maken met bewegingsoefeningen voor senioren.

 De dag is mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren waaronder ANBO, PCOB, Welzijn 2000, Ballast en COOP Weggen. Rabobank Klenckerland heeft ook laten zien dat zij de ouderen een warm hart toedragen door een flinke financiële bijdrage te verzorgen. Al met al zijn de senioren van deze omgeving deze dag goed in het zonnetje gezet.  

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel