.

.

 

.

Oud-Aalden en molen geliefkoosd domein 'Plein Air’ Schildersdag

De jaarlijkse 'Plein Air' Schildersdag' van Tourist Info Punt alden (TIP) vond dit jaar plaats op en rond de Brink in Oud Aalden en bij de Jantina Hellingmolen.

Ruim veertig schilders gingen aan de slag om ‘plein air’ een mooi tafereel vast te leggen. Tijdens hun werk keek het fietsend en wandelend publiek op mooie plekjes belangstelling toe, die voor schilders een grote inspiratiebron vormden.

De dag werd afgesloten in De Drieklank waar tijd was voor een praatje met de kunstenaars en het resultaat kon worden bekeken.

 

Oud-Aalden was afgelopen zaterdag tijdens de 'Plein Air' Schildersdag een geliefkoosd domein voor de amateurkunstenaars. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 15 september 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel