.

.

 

.

Open dag Theater Hofpoort geannuleerd

De aangescherpte maatregelen rondom het corona-virus, zoals deze gisteravond door de regering bekend zijn gemaakt, hebben ook voor Theater Hofpoort grote gevolgen. Vandaag is besloten om de open dag die voor a.s. zaterdag gepland stond, niet door te laten gaan.

De officiële opening vind wel plaats, uiteraard in afgeslankte en besloten vorm.


Voorstellingen najaar
Vanaf vanavond 18.00 uur gelden o.a. beperkingen voor het aantal bezoekers en horeca-activiteiten.
Op dit moment vergadert de Veiligheidsregio Drenthe of de Drentse theaters in aanmerking komen voor ontheffing van het maximum aantal bezoekers per voorstelling. Het advies dat de Veiligheidsregio Drenthe gaat uitbrengen wordt in de loop van deze week verwacht.


Zodra het advies binnen is, zullen wij gaan kijken welke gevolgen de maatregelen hebben voor de voorstellingen die de komende periode geprogrammeerd staan. Daarna worden alle kaarthouders geïnformeerd.

Artikel geplaatst 29 september 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel