Artikel
Jarno Rotgers over competitie-indeling:

“Onbekend maakt onbemind, maar we treden het avontuur in de 3e klasse D met open vizier tegemoet” Het is een kleine domper op de feestvreugde, want Jarno Rotgers heeft de competitie-indeling van de hoofdmacht van vv Sweel niet met gejuich ontvangen. De club hoopte na de onverwachte promotie in de 3e klasse C ingedeeld te worden bij onder andere Raptim, Twedo, SVV’04, CEC en HOC.

De KNVB heeft echter besloten Sweel in de 3e klasse D te plaatsen, met veel relatief onbekende teams. “Natuurlijk hadden we gehoopt op mooie derby’s in de 3 klasse C, maar dat zit er dus komend seizoen niet in.”

“Onbekend maakt onbemind”, voegt Rotgers er nog aan toe, maar de trainer-coach gaat het avontuur in de 3e klasse D met open vizier tegemoet. “Van de andere kant liggen er voor ons als nieuwkomer in de 3e klasse ook zeker kansen en we hopen op de nodige verrassingen.”

Jarno noemt de indeling – met een aantal teams uit Overijssel en Friesland, wel spijtig voor het trouwe supporterslegioen. “Vorig seizoen waren ze amper een kwartiertje reistijd kwijt, maar dat is nu soms ruim een uur. Hopelijk blijven de supporters ons ook bij de uitwedstrijden steunen.””

Sweel heeft bij de KNVB nog wel een overschrijvingsverzoek voor de 3e klasse C ingediend, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat er nog mutaties worden aangebracht.

Indeling 3e klasse D:  Asser Boys, Dwingeloo, HODO, LEO (Loon), Oldeholtpade, Olyphia (Noordwolde), Oldemarkt, Oranje Zwart (Wanneperveen), Ruinen, Steenwijkerwold, Steenwijk,  Sweel, Trinitas (Boijl) en USV (Nieuwleusen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 14 juli 2020

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Ruud Nijman (20) keert bij vv Sweel terug op het oude nest

Ruud Nijman (20) keert bij vv Sweel terug op het oude nest.Ruud Nijman keert dit seizoen terug op het oude nest. Na een avontuur bij DZOH en Drenthina staat de bel...

dinsdag, 4 augustus 2020

Lees verder

Streekderby Sweel - Sleen blijft toch in ere....!

De streekderby tussen Sweel en Sleen blijft toch in ere….de beide hoofdmachten treffen elkaar op zondag 6 september a.s. in de voorronde van het noordelijk districtsbekertoernooi. Dat heeft de loting uitgewe...

dinsdag, 28 juli 2020

Lees verder

Jarno Rotgers over competitie-indeling:

“Onbekend maakt onbemind, maar we treden het avontuur in de 3e klasse D met open vizier tegemoet” Het is een kleine domper op de feestvreugde, want Jarno Rotgers heeft de competitie-i...

dinsdag, 14 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto