Artikel
Comedy & Cocktails

Het was een supergezellige avond in grand café en hotel LiBo in Aalden. Vrijdagavond werd er Comedy & Cocktails gehouden. De mc van de avond was Wouter Monden, die de optredens van de comedians Huibert-Jan van Roest, Dave Felida en Arjan Kleton aan elkaar praatte. Natuurlijk liet hij zichzelf ook niet onbetuigd.

De avond was georganiseerd door Tineke Ensing en Raymon Heesen van LiBo in nauwe samenwerking met Theater Hofpoort. Afgelopen jaar namen Tineke en Raymon het voormalige Wapen van Aelden over.

De optredens bevielen de aanwezigen prima, zo te horen en te zien. De grappen vlogen over tafel tijdens de interactieve optredens. Niet alleen het publiek schaterde, ook de comedians konden de grappen van hun collega’s wel waarderen.

Na deze humoristische avond zorgde Arjan Kleton, tevens barman, voor cocktails achter de bar van LiBo. Ook dat viel letterlijk en figuurlijk in de smaak.

Voorbode tour
Na tweemaal ‘Trappen & Grappen’ en eenmaal ‘Trapjes en Grapjes’ was de avond in LiBo de voorbode van de komende tour van Theater Hofpoort. De tourbus trekt het komende seizoen door tien dorpen in de gemeente Coevorden. In de dorpen duikt het busje in de middaguren op en zijn er activiteiten rond ‘Heel Coevorden Bakt’. ‘s Avonds is er een optreden bij een horecagelegenheid in hetzelfde dorp. Het programma wordt nog bekendgemaakt.

Tekst en foto: Esselien de Groot, geplaatst 25 augustus 2020

 


 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Premiere “Ede Staal Anders” uitgesteld

Vanwege de Corona maatregelen is de Première van Ede Staal Anders in de Grote Kerk Emmen, die op zondag 25 oktober om 16.00 uur zou plaatsvinden, uit...

dinsdag, 20 oktober 2020

Lees verder

Toeteren en schuiven, Fleur Kregel (10) uit Meppen kan er geen genoeg van krijgen

Het liefst speelt Fleur Kregel op haar trombone niet solo, maar samen. Vandaar dat ze snel haar opwachting hoopt te maken bij muziekvereniging BOM. “Naast mijn papa in het korps mog...

dinsdag, 20 oktober 2020

Lees verder

Open dag Theater Hofpoort geannuleerd

De aangescherpte maatregelen rondom het corona-virus, zoals deze gisteravond door de regering bekend zijn gemaakt, hebben ook voor Theater Hofpoort grote gevolgen. Vandaag is besloten om de open dag die voo...

dinsdag, 29 september 2020

Lees verder
Willekeurige foto