Artikel
Jaarlijkse 'Plein Air' schilderdag Oud Aalden

Ruim 40 schilders op vijf locaties op en rond de brink van Oud Aalden. Op zaterdag 12 september vindt de jaarlijkse buitenschilderdag van Tourist Info Aalden (TIP) plaats. Ruim 40 schilders zijn tussen 10.30 en 14.30 uur op vijf locaties in en om Oud Aalden aan het werk.

Een mooie aanleiding om een wandeling langs de ‘plein air’ schilders te maken en hen aan het werk te zien. Een kaartje met de locaties waar de schilders aan het werk zijn is verkrijgbaar bij TIP Aalden aan de Aelderstraat 21a (open 10-14 uur).

Locaties: Brink Oud Aalden; terrein Jantina Hellingmolen; Open Tuin Reuvers; Lesturgeonlaantje; Aelderstroom vanaf Koemarsendijk tot Rode Draad bankje.

De schildersdag wordt georganiseerd met medewerking van Kunstenaarsdorp Zweeloo.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 8 september 2020

Kijk naar het schildersdagitem in de uitzending van Hofpoort &Co, op ZO!34 Op donderdagavond 10 september om 20.00 uur. Via Ziggo kanaal 45, KPN 1384, of via ZO34.nl 'kijk TV' of uitzending gemist.

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Premiere “Ede Staal Anders” uitgesteld

Vanwege de Corona maatregelen is de Première van Ede Staal Anders in de Grote Kerk Emmen, die op zondag 25 oktober om 16.00 uur zou plaatsvinden, uit...

dinsdag, 20 oktober 2020

Lees verder

Toeteren en schuiven, Fleur Kregel (10) uit Meppen kan er geen genoeg van krijgen

Het liefst speelt Fleur Kregel op haar trombone niet solo, maar samen. Vandaar dat ze snel haar opwachting hoopt te maken bij muziekvereniging BOM. “Naast mijn papa in het korps mog...

dinsdag, 20 oktober 2020

Lees verder

Open dag Theater Hofpoort geannuleerd

De aangescherpte maatregelen rondom het corona-virus, zoals deze gisteravond door de regering bekend zijn gemaakt, hebben ook voor Theater Hofpoort grote gevolgen. Vandaag is besloten om de open dag die voo...

dinsdag, 29 september 2020

Lees verder
Willekeurige foto