Artikel
Oud-Aalden en molen geliefkoosd domein 'Plein Air’ Schildersdag

De jaarlijkse 'Plein Air' Schildersdag' van Tourist Info Punt alden (TIP) vond dit jaar plaats op en rond de Brink in Oud Aalden en bij de Jantina Hellingmolen.

Ruim veertig schilders gingen aan de slag om ‘plein air’ een mooi tafereel vast te leggen. Tijdens hun werk keek het fietsend en wandelend publiek op mooie plekjes belangstelling toe, die voor schilders een grote inspiratiebron vormden.

De dag werd afgesloten in De Drieklank waar tijd was voor een praatje met de kunstenaars en het resultaat kon worden bekeken.

 

Oud-Aalden was afgelopen zaterdag tijdens de 'Plein Air' Schildersdag een geliefkoosd domein voor de amateurkunstenaars. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 15 september 2020

 

Reacties  

 
#1 wijZijn.tv 2020-09-17 17:25
OUD-AALDEN: 40 amateurkunstena ars bij Schildersdag ‘Plein Air’ ????

Op zaterdag 12 september vond de jaarlijkse buitenschilderd ag van Tourist Info Aalden (TIP) plaats.
Ruim 40 schilders waren op vijf locaties op en rond de Brink van Oud Aalden deze dag aan het werk.
Op de locaties: Brink Oud Aalden, terrein Jantina Hellingmolen, Open Tuin Reuvers, Lesturgeonlaant je, Aelderstroom vanaf Koemarsendijk tot het Rode Draad bankje.
Hierbij een kleine impressie van deze kleurrijke dag.

* Te zien op televisie via [censored].wijZijn.tv en via Internet op alle apparaten op: [censored]s://youtu.be/hm6conEzT10 of via Instagram.
Quoting
 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Premiere “Ede Staal Anders” uitgesteld

Vanwege de Corona maatregelen is de Première van Ede Staal Anders in de Grote Kerk Emmen, die op zondag 25 oktober om 16.00 uur zou plaatsvinden, uit...

dinsdag, 20 oktober 2020

Lees verder

Toeteren en schuiven, Fleur Kregel (10) uit Meppen kan er geen genoeg van krijgen

Het liefst speelt Fleur Kregel op haar trombone niet solo, maar samen. Vandaar dat ze snel haar opwachting hoopt te maken bij muziekvereniging BOM. “Naast mijn papa in het korps mog...

dinsdag, 20 oktober 2020

Lees verder

Open dag Theater Hofpoort geannuleerd

De aangescherpte maatregelen rondom het corona-virus, zoals deze gisteravond door de regering bekend zijn gemaakt, hebben ook voor Theater Hofpoort grote gevolgen. Vandaag is besloten om de open dag die voo...

dinsdag, 29 september 2020

Lees verder
Willekeurige foto