.

.

 

.

Brinkenexpositie weer tentoongesteld

Zweeloo, 4 mei 2021. Vanaf deze maand tot eind oktober is de Brinkenexpositie weer te bezichtigen. De buiten-expositie bestaat uit 19 grote panelen met elk een schilderij dat in de omgeving waar het paneel staat, is gemaakt. De panelen zijn te vinden op de brinken in Zweeloo en de buurdorpen Aalden, Benneveld, Meppen en Wezup.

Art Collection

Alle schilderijen die op de panelen te zien zijn, zijn onderdeel van de online verzameling ‘The Zweeloo Art Collection’. Daar zijn honderden schilderijen van ruim 100 schilders te vinden die sinds de 18e eeuw het landschap, de boerderijen en de mensen op doek hebben vastgelegd.

http://kunstenaarsdorpzweeloo.nl/art-collection-zweeloo

B r i n ke nE x p o s i t i e

            Vanaf Mei tot en met  Oktober 2021

De Brinken expositie is opgenomen in een speciale fietsroute van ca. 20 km. De route is tijdelijk te downloaden op de website van kunstenaarsdorp Zweeloo. Later (na Corona) ook weer te koop bij Tourist Info Aalden aan de Aelderstraat 21a te Aalden.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 mei 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel