.

.

 

.

Realisatie nieuw schoolplein basisschool De Schutse

In de afgelopen weken is er hard gewerkt door ouders, dorpsgenoten en professionals om een nieuw schoolplein te realiseren. Een nieuw schoolplein waarbij bewegen, het buiten leren en de groene aankleding zeer belangrijke factoren zijn.

Op het schoolplein is ook een waterbron geslagen. Hier wordt een pomp op geplaatst waarvan de schoolpleincommissie hoopt dat het veel speelplezier voor de kinderen zal opleveren.

Om jullie ook een indruk te geven hoe ons nieuwe schoolplein er uit komt te zien, verwijzen we jullie door naar de website van De Schutse:

https://www.cbsdeschutse.nl/schoolplein Op deze pagina is een filmpje te zien, evenals een QR code voor eventuele donatie.

Dankzij donatie en inzet van materiaal (deels kosteloos en deels tegen geringe vergoeding) kunnen wij dit project realiseren. De speeltoestellen zijn inmiddels besteld. Wat nog rest is de groene aankleding van het schoolplein.

We zijn er nog niet, maar als het straks klaar is hopen we een prachtig schoolplein te hebben waar het hele dorp en de omgeving elkaar kunnen ontmoeten en kinderen met elkaar kunnen spelen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 mei 2021

 
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel