.

.

 

.

Koningsdag 2021: Een prachtige en zonnige dag!

Wat was het dinsdag 27 april een prachtige, zonnige dag. In totaal 25 gezinnen hadden zich aangemeld voor de fotopuzzeltocht. Wat hebben we hierop enthousiaste reacties gehad. Leuk om te horen dat ook de Knooppunt Fietsroute is gefietst.

Bij de fotopuzzeltocht moesten er 18 letters worden gevonden. Met deze 18 letters kon het woord “televisieprogramma” worden gevormd. We hadden 15 inzendingen, waarvan 8 het goede woord hadden gevonden. Uit deze goede antwoorden is Jannie van der Weide uit Aalden uiteindelijk de winnaar geworden. Zij heeft inmiddels een bon van IJssalon Nonas uit Meppen ontvangen.

Lynn Naber overhandigde afgelopen week de gewonnen bon van Nonas IJssalon aan Jannie van der Weide.

Hopelijk kunnen we volgend jaar weer gezamenlijk Koningsdag vieren, maar voor nu willen we iedereen bedanken die aan deze Koningsdag coronaproof  heeft mee gedaan.

Tot volgend jaar!

Oranjevereniging Zweeloo

Romy, Evelien en Bianca

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 mei 2021

 

 Lynn Naber overhandigde afgelopen week de gewonnen bon van Nonas IJssalon aan Jannie van der Weide.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel