Artikel
Theater Hofpoort

Theater Hofpoort doet mee aan unieke voorstelling Martijn Kardol. Theater Hofpoort doet mee aan een unieke samenwerking tussen een groot aantal theaters in het land!

Op vrijdag 30 april a.s. zal cabaretier Martijn Kardol vanuit de Goudse Schouwburg een live voorstelling met de titel ‘In tijden van crisis 2.0’ verzorgen waarbij hij het publiek meeneemt door het theater.
Ticketverkoop
Het publiek kan een ticket kopen voor een tientje om erbij te zijn vanaf de bank. Via www.theaterhofpoort.nl wordt men doorverwezen naar de site van de Goudse Schouwburg.


Bijzonder is dat alle deelnemende theaters meedelen in de opbrengst van de ticketverkoop, dus indirect steunt het publiek, naast de makers, ook haar eigen theater.
Uniek kijkje in een leeg theater
In een unieke livestream vanuit de Goudse Schouwburg speelt Martijn Kardol op 30 april de voorstelling ‘In Tijden van Crisis 2.0’ live voor de mensen thuis.
Uniek, want deze voorstelling wordt gespeeld op verschillende plekken in de Schouwburg.
Martijn neemt je live mee door de Schouwburg en speelt zijn voorstelling onder andere vanuit de laad en los, de orkestbak, de kleedkamers en het directiekantoor. Hiermee krijgt de kijker niet alleen een voorstelling, maar ook een kijkje achter de schermen. Plekken waar je als publiek normaal niet komt; een live rondleiding door het leegstaande theater.
Speciale voorstelling
Precies een jaar geleden schudden we elkaar voor het laatst de handen. Inmiddels zijn we alweer een aantal golven verder, weten we steeds meer, en zijn er tientallen nieuwe varianten van het virus. Hoogste tijd dus voor een nieuwe variant van deze crisisvoorstelling; hoogste tijd voor ‘In Tijden van Crisis 2.0’.
Een voorstelling die speciaal gemaakt is voor de, hopelijk, laatste fase van de coronacrisis. Een voorstelling over cruciale beroepen, cijferverslaving en mondkapjesmoeheid. Zodra het weer kan is deze nieuwe voorstelling te zien in theaters en buitenpodia door het hele land.
Maar nu eerst: LIVE!
Komt dat zien! (Maar blijf er vooral voor thuis.)
Over Martijn
Martijn Kardol won – als eerste cabaretier ooit in één seizoen – zowel het Leids- als het Groninger Studenten Cabaret Festival, werd met zijn debuutprogramma ‘Bang’ genomineerd voor de Neerlands Hoop en is wekelijks te horen bij Radio Veronica.


Onlangs was een registratie van zijn debuutprogramma ‘Bang’ te zien op NPO3. Tijdens de eerste lockdown bracht Martijn ‘In Tijden van Crisis’, een speciaal geschreven voorstelling welke hij in de zomermaanden van 2020 speelde in enkele theaters en podia. ‘In tijden van crisis 2.0’ is een vervolg hierop.

Artikel geplaatst 7 april 2021
 

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Henk-Jan Tangenberg leeft voor Griekenland

De reden dat Henk-Jan Tangenberg weer heeft gekozen voor een gezellige zomerplaat met Griekse klanken is natuurlijk niet zo verrassend. De zanger uit Zweeloo is namelijk al jaren verknocht aan Griekenland en met nam...

dinsdag, 1 juni 2021

Lees verder

Woeste Gronden: kaartverkoop gestart!

De eerste kaarten zijn nu te koop! Nu we richting de zomer gaan krijgen de eerste projecten van ons Culturele jaar steeds meer vorm. De eerste kaarten zijn zelfs te koo...

dinsdag, 25 mei 2021

Lees verder

Boek over historie Wezuperbrug

Na jaren van voorbereiding door Cor de Graaf en Bart van Veen is het boek over Wezuperbrug bijna klaar.Het heeft geresulteerd in een boek van ruin 250 pagina’s met veel afbeeldingen, beschrijvingen en fot...

dinsdag, 18 mei 2021

Lees verder
Willekeurige foto