.

.

 

.

Op zoek naar schilderijen van het kerkje ...

Kerkje van Sweel: inspiratiebron door de eeuwen heen… Heeft u een schilderij of tekening van het kerkje van Zweeloo in huis? Dan wil stichting kunstenaarsdorp dat graag voor zes weken in bruikleen tentoonstellen bij een overzichtsexpositie in de kunstenaarsherberg.

Rond een speciaal voor dit doel gemaakt werk van kunstenaar Kees Thijn, symbolisch-realistisch schilder en eigenaar van Museum Thijnhof in Coevorden, laten we zien dat het kerkje vele malen is vastgelegd op doek.

Alle aangeboden werken wordt door de expositiecommissie beoordeelt om zo tot een gevarieerde tentoonstelling te komen. Zij wil ook laten zien dat het kerkje door de jaren heen voor velen een inspiratiebron is geweest. We hopen u te straks te verrassen met de vele werken in verschillende technieken.

Zweeloo kerkje, Kees Verweij 2006

Oproep

Wilt u helpen van deze tentoonstelling een succes te maken? Stel dan het werk dat u heeft beschikbaar. Bel of mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Beatrix Copier 0591-857890. Helpt u mee?

Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 juli 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel