Artikel
Recreatief zwemmen weer mogelijk

... in Zwembad Zweeloo. Vanaf maandag 24 mei – maximaal 100 personen. Op zaterdag 15 mei jongstleden was de opening van zwemseizoen 2021! De weersomstandigheden waren niet optimaal en om die reden was het zwembad niet overladen met banenzwemmers.

Toch was er een dappere bikkel die de primeur had en uiteindelijk wat baantjes trok. Haar bevinding was dan ook dat het water heerlijk op temperatuur was, terwijl ze van zichzelf toch wel een koukleum is!
In de middag was er KidsFun. De kids stonden te trappelen om de vernieuwde glijbaan uit te proberen. Dus Kids waren er en Fun was er ook zeker! Denk je nog even aan de prijsvraag voor de nieuwe naam van de glijbaan? Een leuke spetterende naam kun je insturen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .  

We zijn blij we dat er weer versoepelingen zijn doorgevoerd vanuit het ‘openingsplan’ vanuit de overheid.

Vanaf maandag 24 mei is het toegestaan om recreatief te zwemmenmet maximaal 100 personen.

De douches, toiletten en kleedkamers zijn open. Wel het vriendelijke verzoek om hier alleen gebruik van te maken indien dit noodzakelijk is. Het KidsFun-programma is vanaf 24 mei verandert in recreatief zwemmen voor alle leeftijden. Het banen zwemmen in de middag en avond blijft in de eerder genoemde tijdsblokken mogelijk. Let op dat je tijdig het banen zwemmen reserveert. Zo weten we hoeveel banen we gereed moeten maken voor het banen zwemmen.

We kunnen ons voorstellen dat het je inmiddels duizelt van alle regels en aanpassingen. We verwijzen je daarom naar onze website, waarop de meest actuele informatie over het zwembad te vinden is, zwembadzweeloo.nl. Je kunt daar overigens ook nog steeds terecht voor de aanschaf van een abonnement!

Een spetterende groet en tot gauw in het zwembad!

Bestuur Zwembad Zweeloo


Oes Eig'n Kraantien d.d. 25 mei 2021

 

Zoeken in de site

Sportnieuws

Handbalvereniging HVZ-Vivendi

Aan: Alle handballiefhebbers van de gemeente Coevorden. Handbalvereniging HVZ-Vivendi is vooral een leuke en gezellige handbalclub waar spelplezier voor de leden als belangrijkste prioriteit gel...

dinsdag, 3 augustus 2021

Lees verder

Sein op groen voor 4e Zwembad Zweeloo Cross Triathlon

Recreanten, duuratleten en kids kunnen op zaterdag 25 september a.s. volop bewegen. Afgelopen jaar gooide het coronavirus nog roet in het eten van de vierde editie van de Zwembad Zweeloo Cross T...

dinsdag, 27 juli 2021

Lees verder

Sweel opnieuw naar ‘onbekend terrein’,

... maar wel samen met Protos en Raptim. De nieuwe competitie-indeling voor het seizoen 2021-2022 leverde vv Sweel twee interessante derby's op. De KNVB heeft Protos en Raptim - en opnieuw vv Swee...

dinsdag, 13 juli 2021

Lees verder
Willekeurige foto