Artikel
Woeste Gronden: kaartverkoop gestart!

De eerste kaarten zijn nu te koop! Nu we richting de zomer gaan krijgen de eerste projecten van ons Culturele jaar steeds meer vorm. De eerste kaarten zijn zelfs te koop! Je kunt vanaf nu kaarten kopen voor Woeste Gronden, het theaterspektakel bij 't Haantje. Ben jij er ook bij?

 

Lees verder in deze nieuwsbrief meer over het muzikale project Levenslied, speciale plaatsnaambordjes en over het nieuwe magazine!

 

In september komt de geschiedenis tot leven bij 't Haantje. In het theaterspektakel Woeste Gronden combineren de makers de verdwijning van de boortoren met het verhaal van MacBeth. Een spektakel, met muziek, rijdende vrachtwagens en een metershoge boortoren. Ben jij erbij?
Repetities gestart

Inmiddels zijn de repetities gestart. In eerste instantie op het grasveld van Bosbad Noord-Sleen, binnenkort repeteren de spelers verder in het dorpshuis van 't Haantje.

Website en kaartverkoop online
Kijk op www.woestegronden.theater om meer te lezen over de voorstelling en om kaarten te bestellen. Er worden 8 voorstellingen gegeven tussen 8 en 18 september. Wees er snel bij, want vol is vol! 

Nieuwe locatie
Oorspronkelijk was het de bedoeling om de voorstelling te geven op de NAM-locatie, vlakbij het Kraterbosje, maar die plannen zijn gewijzigd. De voorstelling is nu verplaatst naar de weilanden naast het Kraterbosje.

Artikel geplaatst 25 mei 2021

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Annulering Sweelpop 2021

Ondanks laatste hoop kort geding Sweelpop 2021 afgelast. Helaas is het kort geding van ID&T tegen de overheid niet doorgezet, wat inhoudt dat Sweelpop 2021 niet doo...

woensdag, 4 augustus 2021

Lees verder

Sweelpop op 20 augustus onder 'strikte voorwaarden' mogelijk;

... organisatie moet nog knoop doorhakken of het haalbaar is. Voorzitter Mark Nijenbanning : “Spanning is om te snijden”. Sweelpop 2021 is onder strikte voorwaarden mogelijk. Het stichtingsbestuur kwam maandagavond bij...

dinsdag, 3 augustus 2021

Lees verder

Dorpswandeling door Zweeloo en Aalden

Op woensdag 11 augustus organiseert Tourist Info Zweeloo een cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dor...

dinsdag, 3 augustus 2021

Lees verder
Willekeurige foto