Artikel
Handbalvereniging HVZ-Vivendi
Aan: Alle handballiefhebbers van de gemeente Coevorden. Handbalvereniging HVZ-Vivendi is vooral een leuke en gezellige handbalclub waar spelplezier voor de leden als belangrijkste prioriteit geldt.

Wij willen graag meer leden, zodat we met volledig bezette teams in alle leeftijdscategorieën komend seizoen weer aan de competitie kunnen deelnemen.
Handbalervaring is niet nodig om lid te worden, want we spelen op zeer diverse niveaus. Van hoofdklasse tot midweek recreanten en verscheidene jeugdteams.
Dames vanaf 16 jaar worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan twee inloop trainingen om kennis te maken. Deze trainingen zijn gepland op zondag 15 en 22 augustus van 10.00 - 12.00 uur in sporthal De Goorn in Oosterhesselen.
Twijfel je? Neem je vriendinnen mee en kom het een keer vrijblijvend proberen!
Opgave voor inloop trainingen mail naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
De jeugdtrainingen beginnen weer na de vakantie. Meer informatie vind je op onze website www.hvz-vivendi.nl.
Heb je verder nog vragen: bel de voorzitter Sjeng Verjans 06 55 22 49 40.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 3 augustus 2021

 

Zoeken in de site

Sportnieuws

"Een Frisse Start voor iedereen…!"

S.V. Willem Tell organiseert op 18 september a.s. Open Huis : "Een Frisse Start voor iedereen…!" Schietvereniging Willem Tell organiseert omdat het weer kan, een openingsdag voor alle inwoners van de ...

woensdag, 8 september 2021

Lees verder

Samen / Buiten/ Bewegen

Vanaf vrijdag 17 september start in Aalden een project om samen te gaan bewegen in de buitenlucht. Elke week worden er laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten aangeboden in de buitenlucht. De oefeningen zijn aangepast aan de doel...

woensdag, 8 september 2021

Lees verder

DGC De Gelpenberg bedolven onder complimenten:

"Golfbaan is een juweeltje". De Duitser Frederik Schott heeft zaterdag de Pro Golf Tour 2021 op zijn naam geschreven. Maar de grootste winnaar van het internationale golftoernooi was De Gelpenberg. De orga...

dinsdag, 7 september 2021

Lees verder
Willekeurige foto