.

.

 

.

Dorcas voedselactie 31 oktober-7 november

Ook dit jaar willen wij graag uw aandacht vragen voor het volgende. In Aalden/Zweeloo doen wij al jaren mee om in de maand november voedselpakketten in te zamelen voor arme mensen in Oost-Europa.

Door het Coronavirus kon de inzamelingsactie vorig jaar niet op de gebruikelijke manier georganiseerd worden. Door geld in te zamelen werden er lokaal pakketten samengesteld en kon er meer afgestemd worden op de behoefte van de mensen.

Dit bleek een groot succes te zijn en mede daardoor heeft Dorcas ook dit jaar besloten om op deze manier de mensen in Oost-Europa te helpen door u te vragen een donatie te doen.

U kunt dit doen door naar de website van Dorcas te gaan waar u online kunt doneren. https://dorcas.nl/voedselactie/

We hopen dat we op deze manier ook dit jaar weer de armsten een hart onder de riem kunnen steken.

Met vriendelijke groet,

Anja Feunekes, tel: 371939  – Mini van der Kooi , tel: 372136 -   Henriëtte Bos, tel: 371663.

Wilt u meer informatie over de Dorcas voedselactie dan kunt u deze nalezen op hun website: www.dorcasvoedselactie.nl

Oes Eig'n Kraantien d.d. 2 november 2021
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel