.

.

 

.

Ik zoek een bijbaantje......

Mijn naam is Jan Elzo Moedt. Ik ben 18 jaar, woon in Aalden en ben op zoek naar een bijbaantje voor in het weekend en eventueel op de dinsdag- en vrijdagavond.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitlaten van de hond, Of klusjes in de tuin of oppassen.  Ik kan goed overweg met kinderen en honden en ik ben ook handig in huis en tuin.  Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet. Met vriendelijke groet, Jan Elzo Moedt, mobiel: 06 - 83 64 18 96 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Oes Eig'n Kraantien d.d. 16 november 2021
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel