.

.

 

.

Henk-Jan Tangenberg brengt ...

... oude piratenhit als kerstsingle. "De Zilveren Ster‘’ zo heet de nieuwe kerstsingle van Henk-Jan Tangenberg.

Deze oude piraten– Kerstklassieker van Siska & The Rainaldo’s uit 1977 is voorzien van een fris arrangement en geproduceerd door Martin Sterken.

Hoewel deze kerstsingle niet gepland stond kriebelde het in november bij Henk-Jan en besloot de inwoner van Zweeloo samen met zijn producer deze oude piratenhit op te nemen.  Henk-Jan heeft de piratenmuziek heel hoog in het vaandel staan en vond dit een hele geschikte keuze. Na zijn debuutsingle ‘’Tijd voor gezelligheid’’ in 2018 is het enorm hard gegaan met het uitbrengen van singles. ‘’De Zilveren Ster’’ is namelijk alweer de zevende single van Henk-Jan Tangenberg en tevens de kerstopvolger van “Daarom hou ik van het kerstfeest”, zijn eerste kerstsingle uit 2019. Oes Eig'n Kraantien d.d. 7 december 2021
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel