.

.

 

.

Tiedverdrief speelt blijspel

ZWEELOO - Toneelvereniging Tiedverdrief uit Zweeloo speelt vrijdag 11 en zaterdag 12 februari in dorpshuis De Spil het blijspel De familie Everts. De onderhoudende komedie in drie bedrijven is geschreven door Herman van der A. Doldwaze ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op bij het pootaardappelbedrijf Everts. Moe leidt de onderneming met strakke hand. De oudste twee zonen doen alles wat moe zegt. De jongste, Sjoerd, is een nakomeling en leeft in zijn eigen wereld. Hij brengt de gemoederen behoorlijk in beweging; ruzie met de buren, problemen met iedereen, er komt een sociaal werker thuis. Kortom: de dwarsligger brengt heel wat teweeg. Uiteindelijk blijkt er een goed bewaard familiegeheim aan ten grondslag te liggen. Als dit geheim uit de doeken is gedaan lijkt alles toch nog goed te komen. Acteurs: Gerry Kelder, André Prakken, Sietse Kregel, Richard Kuper, Gert-Jan Heidemans, Weja Staphorst, Annet Kort, Thea Ekkelkamp, MoniqueTempelman, Gerrit Haddering, Marjan Baas (souffleuse), Ina Been en Gineke Kolk (grime) en Ton de Rooij (regie). De beide voorstellingen beginnen om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. Donateurs van stichting De Spil hebben vrije toegang. Kaarten zijn af te halen bij dorpshuis De Spil in Zweeloo. Bijschrift foto: Het toneelgezelschap Tiedverdrief uit Zweeloo brengt op 11 en 12 februari het blijspel 'Familie Everts' op de planken. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel