.

.

 

.

Oproep Raadsvergadering Donderdagavond 21 juli

Aalden, 20 juli 2011

FAM. QADIRI MOET BLIJVEN

Extra raadsvergadering Coevorden over gezin Qadiri in Aalden

 

De gemeenteraad van Coevorden houdt aanstaande donderdag 21 juli om 20.00 uur een extra raadsvergadering in het Hof van Coevorden. Het onderwerp op de agenda is de situatie van het asielzoekersgezin Qadiri uit Aalden, dat met uitzetting bedreigd wordt. De extra raadsvergadering is uitgeschreven op initiatief van de gemeenteraad.

Tijdens de raadsvergadering zal gesproken worden over de brief van de minister voor Immigratie en Asiel over het gezin Qadiri en het standpunt van het college van burgemeester en wethouders van Coevorden hierover. Het is de bedoeling van de initiatiefnemers om het uitgedragen standpunt van het college te ondersteunen en in een motie te verwoorden dat de voorgenomen uitzetting van het gezin Qadiri om humanitaire redenen onaanvaardbaar is. De raadsvergadering wordt gehouden in de raadszaal van het Hof van Coevorden; er worden extra ruimtes ingericht waar de vergadering op schermen te volgen is. Via de website www.raadcoevorden.nl is de raadsvergaring live te volgen.

KOMT ALLEN NAAR DEZE RAADSVERGADERING Er zijn mensen die gebruik zullen maken van het spreekrecht

LAAT ZIEN HOE AALDEN E.O. ACHTER DEZE FAMILIE STAAT!

Tips:

  • Vertrekpunt 19.00 uur bij school
  • Zorg dat auto’s goed gevuld zijn
  • U moet rekening houden met de omleiding ter hoogte van de brug bij de sauna

 

 

U KOMT TOCH OOK?!

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel