.

.

 

.

Jubileumconcert Shantykoor The Sweel Singers 8 Oktober

Shantykoor The Sweel Singers, uit Zweeloo, bestaat tien jaar. Op zaterdag 8 oktober geeft het koor een jubileum concert in de Zwerfkei te Gees. Toegang gratis.

Medewerking wordt verleend door de Stroomdalkapel uit Zeegse. De Stroomdalkapel telt twintig muzikanten. De kapel speelt voornamelijk Tjechische Volksmuziek. Heel bekend is de Egerländer muziek. Deze muziek heeft een eigen gezicht gekregen vooral door de invloed van wijlen Ernst Mosch en zijn Egerländer muzikanten. Ook brengt de Kapel een aantal nummers met gezang ten gehore. In 2006 werd de Kapel uitgeroepen tot de beste kapel van het concours. De Kapel staat onder leiding van Kapelmeester Barteld Luning.

 

Shantykoor The Sweel Singers, onder leiding van Jochem Weggemans, zal een aantal nieuwe nummers ten gehore brengen.

 

Datum: 8 oktober 2011.

Plaats: De zwerfkei te Gees.

Aanvang: 19:30 uur.

Entree: gratis.

Telefonische of schriftelijke opgave verplicht. Zonder opgave geen toegang.

Telefoon T. Lahuis:  (bij de redactie bekend)

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel