.

.

 

.

Gezellige boekenmarkt rond de Aeldermeul.

De molenvereniging Vrienden van de Aeldermeul organiseerde afgelopen zaterdag op het molenterrein in Aalden weer hun jaarlijkse antiquarische en tweedehands boekenmarkt.De boekenmarkt, die in 2003 begonnen is, word ieder jaar steeds drukker bezocht.

Er stonden weer vele kraampjes met een grote verscheidenheid aan boeken, onder andere literaire, kinderboeken, wetenschappelijk, detectives en kookboeken. Voor de liefhebbers en verzamelaars zaten er ongetwijfeld interessante exemplaren bij. De vele bezoekers hebben met veel plezier zitten snuffelen tussen al deze boeken en konden, als men dat wilde, even bijtanken op een gezellig terrasje met een heerlijk kopje koffie (de lekkernijen waren helaas al uitverkocht). Wat ook heel erg leuk is, is dat de boeken niet per stuk worden afgerekend maar per dikte voor een bedrag van 50 eurocent per centimeter. De boeken worden bij de kassa op elkaar gestapeld en de prijs wordt vervolgens berekend met een liniaal, een super leuk idee. De opbrengst van de markt komt in zijn geheel ten goede aan de molenvereniging.

Hoe hoog die opbrengst was? Dat is nog een geheim van de (kas)boeken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel