.

.

 

.

Nieuw seizoen fotoclub Sleen! Nieuwe leden welkom!

Maandag 5 september begint het nieuwe seizoen van de amateur fotoclub van Sleen (VAFS) met haar maandelijkse bijeenkomst in het MFC in Sleen ( altijd de 1e maandag van de maand). Elke maand is er een thema waar de leden een foto van kunnen maken en deze foto’s worden in de groep besproken en beoordeeld (opbouwende kritiek!). Zo leren we van elkaar en brengen we de fotokennis naar een hoger niveau. Onderwerpen waar foto’s het komend seizoen van gemaakt mogen worden zijn o.a. speelgoed, insect, macro, portret, een waterdruppel. Tevens is er als rode draad de kettingfoto. Per email ontvangt een lid een foto waarop naar eigen interpretatie een vervolgfoto gemaakt moet worden, die weer wordt doorgestuurd naar het volgende lid. Elk jaar aan het eind van het seizoen is het verbazingwekkend hoe de lijn in deze rode draad met foto’s verloopt.

Uiteraard wordt er ook wat aan techniek gedaan. Hoewel de basis bij de leden wel aanwezig is wordt toch regelmatig deze kennis opgepoetst. Ook worden er regelmatig sprekers uitgenodigd die over fotografie vertellen en uit eigen werk foto’s laten zien. Leerzaam en leuk. Een keer per jaar kunt u uw monitor laten kalibreren met behulp van Colorvision spiderexpresII.  U kunt uw foto’s publiceren op onze website onder eigen beheer of onze webmasters doen het voor u.

Buiten fotograferen met elkaar is weer heel anders en we proberen 2 excursies per jaar te organiseren en ook dan weer van elkaar te leren, maar ook gezellig samen te zijn.

Al met al is de fotoclub al 8 jaar in beweging en zijn er nog steeds genoeg ideeën en plannen voor de toekomst. We kunnen weer leden gebruiken!! Kom een keer naar de maandelijkse clubavond om in onze keuken te kijken!  Neem contact op met onze secretaris, Ben Ruwen 0591-361599. Of kom naar de kraam op de jaarmarkt in Sleen op zaterdag 3 september.

E-mailen mag natuurlijk ook  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel