.

.

 

.

Fietsen ohne Grenzen

Dit jaar wordt Fietsen ohne Grenzen voor de 7e keer gehouden. Het thema voor dit jaar is “Natuur(lijk) geniessen”. Drie dagen fietsplezier in het grensgebied van Coevorden en Emlichheim. Genieten van de prachtige natuur in Zuid-Oost Drenthe en het Vechtdal in Duitsland. Iedere dag zijn er 3 routes van 25, 45 en60 km. De 25 km route is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

De start is op donderdag (Hemelvaartsdag) 17 mei op de Markt in Coevorden. Op 18 en 19 mei vindt de start plaats in Emlichheim vlak bij het Gemeentehuis. De officiële opening is op woensdag 16 mei eveneens op de Markt in Coevorden alwaar inschrijven reeds mogelijk is. Inschrijven via de website www.fietsenohnegrenzen.nl is ook mogelijk.
Het inschrijfgeld voor drie dagen deelnemen aan de start is € 15,-- voor volwassenen en € 4,-- voor kinderen tot en met 15 jaar. Bij voorinschrijving zijn de inschrijfgelden voor 3 dagen € 12,-- voor volwassenen en € 3,-- voor kinderen tot en met 15 jaar. Tevens is het mogelijk om per dag deel te nemen. Vanaf donderdag tot en met zaterdag rijdt de fietsbus tussen Coevorden en Emlichheim. Deelnemers die gebruik willen maken van de fietsbus kunnen zich tegen een geringe vergoeding opgeven aan de start, hier geldt echter wel op=op. Alle deelnemers ontvangen op de laatste dag aan de finish een prachtige medaille met lint. Meer informatie bij het TIP kantoor te Coevorden.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel