Gemeentelijk Nieuws
Gemeente Coevorden bezuinigt op subsidies

Om financieel gezond te blijven, moet de gemeente Coevorden de hand op de knip houden. De bezuinigingen die de gemeente in 2011 zijn aangekondigd, gaan onverminderd verder. De gemeente Coevorden bezuinigt de komende jaren ook op subsidies. In 2012 bedraagt de bezuiniging 247.704, oplopend naar 340.940 in 2014. Het gaat om de kleine subsidieverstrekkingen. De bezuinigingen op subsidies vormen onderdeel van de totale

bezuinigingstaakstelling van de gemeente.

 
Oproep Raadsvergadering Donderdagavond 21 juli

Aalden, 20 juli 2011

FAM. QADIRI MOET BLIJVEN

Extra raadsvergadering Coevorden over gezin Qadiri in Aalden

 

De gemeenteraad van Coevorden houdt aanstaande donderdag 21 juli om 20.00 uur een extra raadsvergadering in het Hof van Coevorden. Het onderwerp op de agenda is de situatie van het asielzoekersgezin Qadiri uit Aalden, dat met uitzetting bedreigd wordt. De extra raadsvergadering is uitgeschreven op initiatief van de gemeenteraad.

 
Voorschoolse voorzieningen Coevorden

Bijgevoegd de nota 'voorschoolse voorzieningen'

 
Perspectiefnota 2012

Onderstaand en bijgevoegd de Perspectief nota 2012 van de Gemeente Coevorden

 
Financiële situatie Coevorden vergt aandacht

De financiële situatie van de gemeente Coevorden vergt veel aandacht. Dat blijkt uit het jaarverslag van de gemeente over 2010. De gemeente had in het afgelopen jaar een tekort geleden van 87.000 euro. In vergelijking met tussentijdse voorspellingen over het resultaat is het een relatief klein tekort. Dit is het gevolg van sterke sturing op de financiën. Toch moet er in de komende jaren nog veel worden gedaan om Coevorden financieel gezond te houden. In de begroting voor 2011 staan veel maatregelen die dit moeten bewerkstelligen. Het bestuursprogramma ‘Behoedzaam Doorwerken’ geeft hiervoor de richting aan.

 
<< Start < Vorige 61 62 63 64 65 66 67 68 Volgende > Einde >>

Pagina 63 van 68

Zoeken in de site

Willekeurige foto