Algemeen nieuws
Leuk en duurzaam initiatief! Recycle Sint In Aalden e.o.

Op hetzelfde moment dachten twee inwoners van Aalden -los van elkaar- aan dezelfde actie: Recycle Sint, een ruilbeurs voor speelgoed. Want waarom nieuw kopen als ruilen van nagenoeg nieuw speelgoed ook kan?

 
Corona zorgt voor topdrukte bij de milieustraat Zweeloo

Een ongekende opruimwoede en een eindeloze voorjaarsschoonmaak, dat is het beeld dat de milieustraat Zweeloo sinds de coronamaatregelen half maart bij menigeen oproept. We werken ons een slag in de rondte in de tuin en we ruimen eindelijk de zolder en de schuur op. Wachtrijen voor de poort zijn inmiddels geen onbekend verschijnsel meer.

 
TIP Zweeloo vanaf 29 juni weer open

Op maandag 29 juni gaat het kantoor van TIP Zweeloo weer open. Van maandag tot en met zaterdag kunt u hier weer terecht, tussen 10.00 en 14.00 uur. 

 
TIP Zweeloo en Gees gaan weer open

Twee van de vier TIP (Tourist Info Punt) in gemeente Coevorden hadden vanaf 2 juni weer haar deuren voor bezoekers en toeristen geopend: TIP Coevorden en TIP Sleen. De TIP punten in Gees en Zweeloo zullen vanaf maandag 29 juni weer haar deuren openen.

 
Rabobank Het Drentse Land

Kantoor Sleen sluit de deuren per 1 juli 2020. De afgelopen jaren ervaren wij door de toenemende digitalisering en de financiële zelfredzaamheid van onze klanten een afname in het aantal klantbezoeken aan onze kantoren.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 344

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto