Algemeen nieuws
Hangende bloembakken fleuren Aelderstraat op

Dorpsbelangen Aalden ontvangt veel positieve reacties. Dorpsbelangen Aalden heeft veel positieve reacties ontvangen over de bloembakken die recentelijk aan de Aelderstraat zijn opgehangen.

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Ook voor Eline Wierenga (18) voelt het bijzonder: Geslaagd zonder examen.Geen laatste schooldag, geen diploma-uitreiking en geen examenfeest. Het was ook voor Eline Wierenga een bijzonder laatste jaar van de HAVO-opleiding, met het vakkenpakket Natuur en Gezondheid. 

 
Adriana Hoeve heeft ook in coronatijd cliënten niet uit oog verloren

Klaartje Schouten: “Het was best spannend allemaal, maar we hebben onze weg erin gevonden”. Bij de Adriana Hoeve in Meppen haalden ze de afgelopen maanden alles uit de kast om invulling te geven aan wat de cliënten en hun mantelzorgers nodig hebben in deze zorgelijke tijden van de coronacrisis. 

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Veel middelbare scholieren vieren feest. Tijdens een ‘coronarondje’ wandelend in de buurt werden vlaggen gespot. Vlaggen met tassen. Want ja, het is weer eindexamentijd geweest…. Of beter gezegd: dat was het niet…. Geen centraal schriftelijk eindexamen dit jaar, ook een gevolg van de coronamaatregelen.

 
Samenwerking vv Sweel en stichting ‘t Alterbarg leidt tot nieuwe speeltuin

Het speeltuintje rondom de voetbalvelden voldeed niet meer aan de huidige eisen. De indertijd veelal gekregen speeltoestellen waren verouderd en aan vervanging toe.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 344

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto