Algemeen nieuws
Zweeler jeugd actief bij JOGG / FC Emmen Streetleague

JOGG en FC Emmen Streetleague. Deze twee kreten lezend moesten we toegeven: geen idee wat dit is! Daarop navraag gedaan en Youri Vendrig, die als jongerenwerker en buurtsportcoach bij Maatschappelijk Welzijn Coevorden werkzaam is, om inlichtingen gevraagd.

 
Vernieuwde fietsknooppuntennetwerk ook verkrijgbaar bij TIP punten Magisch Drenthe

Het fietsknooppuntennetwerk is vernieuwd. Na 15 jaar is deze vernieuwing afgelopen winter doorgevoerd. Met deze fietsknooppunten kom je nog steeds langs de mooiste en bijzonderste plekken in Drenthe.

 
Gevonden:

In Aelderstraat, tussen Meppen en Aalden. Zwarte pet, merk NY van (jonge?) jongen.

 
Overlast op wandelroute Aalden Rondomme

Het laatste half jaar is er langs de wandelroute Aalden Rondomme sprake van overlast: routepaaltjes die verdwijnen of vernield worden! Daar kwam in de Coronatijd andere overlast bij, groepen jongeren maken gebruik van de picknickbanken om 's avonds even bij elkaar te komen.

 
De Gazelle bezoekt de Broeklanden

“De koolmeesjes hebben het toch maar mooi getroffen”, kon de Gazelle niet nalaten te zeggen. “Ze hebben dit jaar de slaapplaatsen voor het uitkiezen en hun kostje is met al die smakelijke rupsjes ook wel gegarandeerd. Een walhalla is het voor die beestjes”.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 344

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto