Algemeen nieuws
“Spreekuur op afspraak”

MWC “spreekuur op afspraak” in Aalden. Vanaf donderdag 28 mei a.s. is het mogelijk om op afspraak langs te komen op ons spreekuur in Aalden. Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om dit zo in te richten dat dit veilig kan. Wij hebben hiervoor de nodige maatregelen getroffen.

 
Zweeler over ver….
Echtpaar Fons en Jopie van den Berkt viert 65-jarig briljanten huwelijksjubileum. Het had vorige week voor het echtpaar Fons en Jopie van den Berkt een drukke dag moeten worden met veel taart, bezoek en een familiediner als afsluiting. De viering van het 65-jarig huwelijksfeest van de beide oud-Aaldenaren pakte door het coronaprotocol echter iets anders uit.
 
Alma Taekema-Kerkdijk dolblij dat haar kapsalon weer open is:

“Tjonge, wat heb ik dat gemist”. “Topdrukte bij de kappers”, kopten verschillende media in de afgelopen dagen. Sinds maandag 11 mei jl. zijn ze weer open, samen met andere contactberoepen als nagelstudio’s, schoonheidsspecialisten en rijschoolhouders.

 
Ambulancepost naast brandweerkazerne Zweeloo
UMCG Ambulancezorg heeft een ambulancepost gehuisvest naast de brandweerkazerne in Zweeloo. Deze extra ambulance wordt onder meer ingezet om de sluiting van de spoedeisende hulpposten in Hoogeveen en Stadskanaal op te vangen. UMCG Ambulancezorg wil met de extra post in Zweeloo de aanrijtijden verkorten. 
 
Oude filmbeelden Zweeloo
Voor wie nog niet bereikt werd via sociale media of er op andere wijze op werd geattendeerd: Er is een bijzonder leuke film te bekijken over Zweeloo in 1966. 
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 344

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto