Algemeen nieuws
Co-helpers
In de Gemeente Coevorden, Emmen, Borger-Odoorn is het initiatief van Co-helpers de afgelopen weken ontstaan om op vrijwillige basis ondersteuning te bieden aan mensen die hulp nodig hebben.Vanuit Co-helpers hebben we een flyer ontworpen die al eerder in Emmen en Coevorden is ontwikkeld en is omgebouwd naar de dorpen rondom Coevorden.
 
“De wereld staat op zijn kop door het coronavirus. Het raakt iedereen”

Uit het dagboek van Claudia Stinne (deel 2). Claudia Stinne schreef al vaker voor Zweeloo Digitaal. Hoe beleeft zij deze coronacrisis in haar vak als operatieassistent? Voor haar blogs op FloorZorgt.nl – een platform voor en door zorgmedewerkers - houdt ze er een dagboek over bij. Vorige week was haar privé-situatie te lezen en nu vertelt ze over de situatie in de ziekenhuizen.

 
Thuisonderwijs de Anwende

 “We zetten alles op alles voor goed thuisonderwijs”. Juf Jannie van der Weide werkt al ruim veertig jaar in het basisonderwijs, maar thuisonderwijs heeft ze nog nooit eerder meegemaakt. “Er is de afgelopen periode veel werk verzet. We zijn nu bijna drie weken bezig met het verzorgen van thuisonderwijs.

 
Oranje Post.NL brievenbus in Zweeloo verplaatst

Mocht u in een van deze dagen van isolatie behoefte hebben een brief te schrijven en te posten dan zoekt u in Zweeloo op de gebruikelijke plaats tevergeefs naar de oranje PostNL brievenbus. De bus die tegenover de bistro van tante Sweel stond, is verplaatst. Hij staat nu in Zweeloo op de kruising tussen Hoofdstraat en Marktstraat (en Kloosterdwarsweg).

 
Aaldenaren zetten medewerkers Coop Weggen in de bloemetjes

Als hart onder de riem om de coronacrisis het hoofd te bieden, werden medewerkers van Coop Weggen afgelopen week in de bloemetjes gezet. Een gebaar van Eppie van der Weide en Gea Klepper uit Aalden.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 344

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto