Algemeen nieuws
Alsnog onderscheidingen voor Klaas en Anita op uitgestelde lintjesregen

Ruim twee maanden na Koningsdag kregen Klaas Tiktak en Anita Klingenberg afgelopen vrijdag op het Kasteel alsnog een onderscheiding. De traditionele lintjesregen, waarbij de mensen naar het gemeentehuis werden gelokt, ging dit jaar niet door vanwege het coronavirus.

 
Van Wens naar Werkelijkheid

Biologische Bloemen Pluktuin in Wezup voor het publiek geopend. Alweer ruim 1,5 jaar wonen Gerard Parlevliet en Rhea Wessemius aan de Brugstraat 22 in Wezup. Voorheen basisschool De Krosbulten, maar nu woonhuis…… en bloemenparadijs. 

 
Schaapherder Paula Wijtmans uit Wezup werkt bij Stadsbegrazing Assen

“Band met de dieren is hecht, niets is mooier dan van je passie je werk kunnen maken”. Toen scheper Jans Reinders rond 1900 zijn boerderij bouwde in Wezup kon hij niet vermoeden dat daar ruim 100 jaar later opnieuw een schaapherder zou wonen. Toeval of karma? 

 
Pubquizzen op het terras
Denk je bij het woord pubquiz aan een duistere bruine kroeg? Of aan een Ierse Pub? Niets is minder waar.
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

William, Joris en Runar met vlag en wimpel geslaagd! Voor William Klingenberg (18) was tweetalig atheneum a piece of cake! William Klingenberg volgde de afgelopen zes jaar aan het Carmelcollege in Emmen het tweetalig atheneum (tt-a). Tijdens deze tweetalige opleiding leerde William meer dan goed Engels.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 344

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto