Algemeen nieuws
Vogelkijkhut 'Aalder Esch' ligt op fantastische lokatie

Onder grote belangstelling, het koude weer trotserend, is afgelopen zaterdag “De Vogelkijkhut” officieel in gebruik genomen. Een kroon op het vele werk! Het project maakt onderdeel uit van de wandelroute “de Rode Draad”.

 
Bea Westendorp: ‘Ik heb zonder twijfel voor Drenthe gekozen’
Bea Westendorp verhuisde dit voorjaar vanuit het Brabantse Bergen op Zoom naar Wezuperbrug. Jarenlang droeg Bea de zorg voor haar ongeneeslijk zieke man Albert. Tot 2017. Na een jarenlange strijd overleed Albert aan de gevolgen van de taaislijmziekte.
 
Huisarts en dierenarts wonen onder één dak

Sinds 2012 wonen huisarts Chantal Everts en dierenarts Reinard Everts aan de Westermaten in Aalden. Chantal voelt zich heel betrokken bij het waarborgen van de gezondheidszorg op het platteland en Reinard draagt een belangrijk steentje bij aan de diergezondheidzorg in Zuidoost-Drenthe. Hun allergrootste trots zijn uiteraard de drie kinderen: Ties (2014), Hidde (2016) en Saar (2018).

 
Joop Westendorp: ‘Wees sterk en optimistisch’

Het levensverhaal van Joop Westendorp begint in Rotterdam, een bruisende wereldstad met ruim 600.000 inwoners. Joop denkt er nog vaak aan terug. De Rotterdamse mentaliteit wordt geroemd vanwege de open houding en werklust. De havenstad kenmerkt zich uiteraard ook en vooral door het water.

 
Derde editie van het Zweeler Kerstrondje

Het Zweeler Kerstrondje aanstaande vrijdag is een winters warm welkom bij een vijftal thuiswinkeltjes aan het Klooster en de Schapendijk in Zweeloo. Een achttal enthousiaste en (zeer) creatieve dames openen dan tussen 18.00 en 21.30 uur de deuren van hun prachtig in winter- en kerstsfeer ingerichte winkeltjes.

 
Bevolking Zweeloo smeedt plannen voor Zuidenveld

Afgelopen zaterdagavond konden de inwoners van Zweeloo in dorpshuis De Spil bepalen welke boog en welke praalwagens de eer van het dorp bij de Zuidenveldtentoonstelling in juli 2019 hoog zullen houden. Ruim 60 inwoners maakten van deze gelegenheid gebruik, waaronder, en dat is verheugend, een redelijk aantal jongeren. Immers, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

 
Studiekring Aalden en omstreken

Studiekring Aalden en omstreken is een feit!. De oproep in Oes eig’n kraantien heeft voldoende  aanmeldingen opgeleverd om van start te gaan. Op 4 december hebben we eerste bijeenkomst belegd en zijn concrete plannen gesmeed.

 
Weer of geen weer, de kerstmarkt in Wezup blijft ongekend populair

Zondag was een absolute topdag. Aanvankelijk hielden we ons hart vast in Wezup. De weersvoorspelling voor het weekend was ronduit herfstachtig met veel regen en een straffe wind. Uiteindelijk viel het enorm mee en kwam alles weer op zijn pootjes terecht.

 
Lichtjesavond op zondag 23 december

Zondag 23 december organiseert de uitvaartvereniging ‘De Laatste Eer’ opnieuw de lichtjesavond van 18.00 tot 19.30 uur. Het kerkhof gaan we weer sfeervol verlichten. Vorig jaar heeft “Samenloop voor Hoop” ons kaarsen gegeven die we opnieuw gaan gebruiken.

 
Zweeler Kerstrondje

Vrijdagavond 14 december organiseren wij het ‘Zweeler Kerst Rondje!’ Tijd van 18.00 uur – 21.30 uur.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 144

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Vogelkijkhut 'Aalder Esch' ligt op fantastische lokatie

Onder grote belangstelling, het koude weer trotserend, is afgelopen zaterdag “De Vogelkijkhut” officieel in gebruik genomen. Een kroon op het vele werk! Het project maakt onderdeel uit van de wandelroute “de Rode Dr...

dinsdag, 18 december 2018

Lees verder

Bea Westendorp: ‘Ik heb zonder twijfel voor Drenthe gekozen’

Bea Westendorp verhuisde dit voorjaar vanuit het Brabantse Bergen op Zoom naar Wezuperbrug. Jarenlang droeg Bea de zorg voor haar ongeneeslijk zieke man Albert. Tot 2017. Na een jarenlange strijd ove...

dinsdag, 18 december 2018

Lees verder

Huisarts en dierenarts wonen onder één dak

Sinds 2012 wonen huisarts Chantal Everts en dierenarts Reinard Everts aan de Westermaten in Aalden. Chantal voelt zich heel betrokken bij het waarborgen van de gezondheidszorg op het platteland en Rei...

dinsdag, 18 december 2018

Lees verder
Willekeurige foto