Algemeen nieuws
Zuidenveld Nieuwsbrief nr 3

Beste inwoners, Voor u ligt alweer de derde nieuwsbrief. De komende tijd zal deze wat vaker bij het Oes Eign Kraantien zitten om u te informeren over de voortgang.

 
Duofiets-promotor Jan de Vries draagt stokje over aan Henk Askes
Jan de Vries heeft afgelopen week afscheid genomen als voorzitter van het Duofietsen in de voormalige gemeente Zweeloo. De Aaldenaar heeft de voorzittershamer overgedragen aan Henk Askes.
 
Boeldag

Op zaterdag 18 mei aanstaande wordt in Zweeloo een boeldag gehouden. De opbrengst gaat het dorp gebruiken voor de versieringen van het Zuidenveld. Geveild wordt o.a. meubilair, gereedschap en andere door de Sweeler ingebrachte goederen.

 
Jos Govaarts presenteert debuutroman “Krassels”

Krassels is het schrijversdebuut van Jos Govaarts (1951) uit Zweeloo. Afgelopen zaterdag mocht Jos zijn debuutroman in Schouwburg het Park in Hoorn tijdens het literaire festival SchrijfEvent aan het grote publiek presenteren.

 
“Provinciaal beleid bedreigt unieke vogelstand”

Bewoners Zweeler dorpen slaan alarm over Geeserstroom: Bewoners van Wezup, Meppen, Aalden, Zweeloo en Benneveld hebben bij de provincie alarm geslagen over de situatie in het gebied van de Geeserstroom.

 
Oogstfeest Meppen blij met opbrengst COOP-statiegeldactie
In september organiseren vrijwilligers in Meppen ieder jaar het jaarlijkse Oogstfeest Meppen. Dit is bij de COOP niet onopgemerkt gebleven.
 
Vakman Piet Bleijleven (66) met pensioen, maar vakmanschap gaat niet verloren

‘Je ziet die historische gebouwen onder je handen opknappen. Dat is mooi!’ Uitgekeken naar zijn pensioen heeft Piet Bleijleven niet. Hij werkte hard, had er plezier in en kreeg er veel voldoening voor terug. Piet is het liefst lekker bezig.

 
Voorzitter Nathalie Matijsen opent expositie Historische Vereniging Zweeloo

Met het aansnijden van een Zuidenveld krentenstoet opende Nathalie Matijsen, voorzitter van het plaatselijk Zuidenveldcomité, afgelopen zaterdag de expositie “Zuidenveld Zweeloo door de jaren heen”. De expositie is een initiatief van de Historische Vereniging Zweeloo.

 
Grote boom aan Katspad in Meppen dreigde om te vallen

De brandweer moest zondag in actie komen voor een inzet op het Katspad in Meppen. Hier dreigde een grote boom verticaal in tweeën te scheuren en het loodje te leggen. De kans dat de boom op een aangrenzende boerderij dreigde te vallen was vrij groot.

 
Klaverjasvereniging De Joker 2018-2019

Eerste prijs jokergroep Janneke Tangenberg * Ton de Rooij wint marsencompetitie. Gert Koster best presterende klaverjasser. Klaverjasvereniging “De Joker” legde afgelopen week in het dorpshuis De Spil  het laatste kaartje van het seizoen 2018-2019.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 154

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Zuidenveld Nieuwsbrief nr 3

Beste inwoners, Voor u ligt alweer de derde nieuwsbrief. De komende tijd zal deze wat vaker bij het Oes Eign Kraantien zitten om u te informeren over de voo...

dinsdag, 14 mei 2019

Lees verder

Duofiets-promotor Jan de Vries draagt stokje over aan Henk Askes

Jan de Vries heeft afgelopen week afscheid genomen als voorzitter van het Duofietsen in de voormalige gemeente Zweeloo. De Aaldenaar heeft de voorzittershamer overgedragen aan Henk Askes....

dinsdag, 14 mei 2019

Lees verder

Boeldag

Op zaterdag 18 mei aanstaande wordt in Zweeloo een boeldag gehouden. De opbrengst gaat het dorp gebruiken voor de versieringen van het Zuidenveld. Geveild wordt o.a. meubilair, gereedschap en andere door de...

dinsdag, 14 mei 2019

Lees verder
Willekeurige foto