Algemeen nieuws
Geslaagd, de vlag kan uit!

William, Joris en Runar met vlag en wimpel geslaagd! Voor William Klingenberg (18) was tweetalig atheneum a piece of cake! William Klingenberg volgde de afgelopen zes jaar aan het Carmelcollege in Emmen het tweetalig atheneum (tt-a). Tijdens deze tweetalige opleiding leerde William meer dan goed Engels.

 
Leuk en duurzaam initiatief! Recycle Sint In Aalden e.o.

Op hetzelfde moment dachten twee inwoners van Aalden -los van elkaar- aan dezelfde actie: Recycle Sint, een ruilbeurs voor speelgoed. Want waarom nieuw kopen als ruilen van nagenoeg nieuw speelgoed ook kan?

 
Corona zorgt voor topdrukte bij de milieustraat Zweeloo

Een ongekende opruimwoede en een eindeloze voorjaarsschoonmaak, dat is het beeld dat de milieustraat Zweeloo sinds de coronamaatregelen half maart bij menigeen oproept. We werken ons een slag in de rondte in de tuin en we ruimen eindelijk de zolder en de schuur op. Wachtrijen voor de poort zijn inmiddels geen onbekend verschijnsel meer.

 
TIP Zweeloo vanaf 29 juni weer open

Op maandag 29 juni gaat het kantoor van TIP Zweeloo weer open. Van maandag tot en met zaterdag kunt u hier weer terecht, tussen 10.00 en 14.00 uur. 

 
TIP Zweeloo en Gees gaan weer open

Twee van de vier TIP (Tourist Info Punt) in gemeente Coevorden hadden vanaf 2 juni weer haar deuren voor bezoekers en toeristen geopend: TIP Coevorden en TIP Sleen. De TIP punten in Gees en Zweeloo zullen vanaf maandag 29 juni weer haar deuren openen.

 
Rabobank Het Drentse Land

Kantoor Sleen sluit de deuren per 1 juli 2020. De afgelopen jaren ervaren wij door de toenemende digitalisering en de financiële zelfredzaamheid van onze klanten een afname in het aantal klantbezoeken aan onze kantoren.

 
Hangende bloembakken fleuren Aelderstraat op

Dorpsbelangen Aalden ontvangt veel positieve reacties. Dorpsbelangen Aalden heeft veel positieve reacties ontvangen over de bloembakken die recentelijk aan de Aelderstraat zijn opgehangen.

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Ook voor Eline Wierenga (18) voelt het bijzonder: Geslaagd zonder examen.Geen laatste schooldag, geen diploma-uitreiking en geen examenfeest. Het was ook voor Eline Wierenga een bijzonder laatste jaar van de HAVO-opleiding, met het vakkenpakket Natuur en Gezondheid. 

 
Adriana Hoeve heeft ook in coronatijd cliƫnten niet uit oog verloren

Klaartje Schouten: “Het was best spannend allemaal, maar we hebben onze weg erin gevonden”. Bij de Adriana Hoeve in Meppen haalden ze de afgelopen maanden alles uit de kast om invulling te geven aan wat de cliënten en hun mantelzorgers nodig hebben in deze zorgelijke tijden van de coronacrisis. 

 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Veel middelbare scholieren vieren feest. Tijdens een ‘coronarondje’ wandelend in de buurt werden vlaggen gespot. Vlaggen met tassen. Want ja, het is weer eindexamentijd geweest…. Of beter gezegd: dat was het niet…. Geen centraal schriftelijk eindexamen dit jaar, ook een gevolg van de coronamaatregelen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 173

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Sloop en nieuwbouw woningen Molenwijk 1 t/m 4

Woningcorporatie Woonservice is van plan om de verouderde 2-onder- 1 kap huurwoningen aan de Molenwijk in Aalden (nrs. 1 t/m 4) te slopen. Er komt nieuwbouw in de vorm van wed...

dinsdag, 4 augustus 2020

Lees verder

Hoe staat het met de nieuwbouwprojecten in Aalden?

Hoe staat het met de nieuwbouwprojecten in Aalden? Ook in Drenthe gaan bestaande huizen nu als sneeuw voor de zon tegen recordprijzen van de hand. De prijsstijging is in onze contrei...

dinsdag, 4 augustus 2020

Lees verder

Brigitte Witvoet, aan het werk in een mannenbolwerk

Een carrière in het groen bleek voor Brigitte Witvoet uit Aalden een schot in de roos. ,,Het is ontzettend leuk werk en ik voel me er helemaal thuis.” Een gesprek met Bri...

dinsdag, 4 augustus 2020

Lees verder
Willekeurige foto