Algemeen nieuws
Fotograaf Ina Brinks laat ons nog even nagenieten van het Zuidenveldfeest

Ina Brinks heeft tijdens het Zuidenveldfeest een prachtige fotoreportage gemaakt. Haar werk is onder meer te zien op de Facebookpagina ‘Van Aalden tot Zweeloo en verder door Drenthe’. 
Ina Brinks won de afgelopen jaren al talrijke prijzen. Vorig jaar won de inwoonster van Zweeloo met een bijzondere blik op de kerk en toren van Zeerijp de fotowedstrijd van Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK).

 
Zomermarkt Aalden

Op zondag 28 juli is er een sfeervolle braderie en vlomarkt in Aalden. Op deze zomerdag zal op het grasveld naast Hotel/Restaurant Het Wapen van Aalden diverse standhouders aanwezig zijn met onder andere kleding, fashion, lederwaren, sieraden, lederwaren, snoepgoed, droge worst, boeken, brocante en nog vele meer.

 
Teun, Guus en Joyce trotseren monstertocht door Scandinavië

Teun Efftink (19), Guus Pennings (19) en Joyce Nijman (19) kijken met veel plezier terug op de Carbage Run Zomereditie 2019. Met een door hen zelf opgepimpte Volvo S70 uit 1998 werd in vijf dagen ruim 2.500 kilometer overbrugd. Teun, Guus en Joyce legden een spectaculaire route af door Denemarken, Zweden en Noorwegen.

 
Regen heeft geen invloed op premièrevoorstelling Opa Ziedspan
Ondanks het slechte weer is de premièrevoorstelling van Opa Ziedspan zaterdagavond in het openluchttheater in Aalden niet in het water gevallen. "De weergoden werkten totaal niet mee, maar de bezoekers en acteurs maakten alles goed', zo blikt secretaris Elly Heidemans van het Openluchtspel Zweeloo terug op de eerste voorstelling.
 
Jan Klasen in de ban van Fiat-oldtimertractoren
Liefhebbers van oldtimer Fiat-tractoren kwamen afgelopen zaterdag ogen te kort op de Zuidoost-Drentse wegen. De Fiat CNH Tractorclub organiseerde de jaarlijkse toertocht met start- en finishplaats bij oldtimerliefhebber Jan Klasen uit Wezuperbrug.
 
Foto's Zuidenveld 2019, dressuur en springwedstrijden

Justin Scheffer uit Aalden paradeert tijdens de Zuidenveldkeuring met twee Welsh pony's.

 
Foto's Zuidenveld 2019

Joop Timmer en andere liefhebbers zetten de schouders eronder, met als resultaat een schapenkeuring op zaterdag, compleet met een keurmeester die speciaal vanuit Schotland was ingevlogen.

 
Bedankt

Waar een klein dorp groot in kan zijn! Wij blikken met een trots gevoel terug op een zeer geslaagd Zuidenveldfestival.

Een geslaagd Zuidenveld krijg je alleen maar als je betrokken inwoners hebt.

 
Het was Uit De Kunst !

•  Zuidenveld Zweeloo: ‘Een driedaagse van veel sfeer en gezelligheid’

•  Inwoners Zweeler dorpen zetten kroon op fantastisch feest

 
Zuidenveld Nieuwsbrief 8

Beste inwoners, We zijn er zo goed als klaar voor! We zijn begonnen met de opbouw van het terrein. Ook zien we steeds meer versieringen in de straten. Wat een creativiteit zit er in onze dorpen! In deze nieuwsbrief de laatste informatie.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 163

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Grote belangstelling voor informatieavond over wonen in Aalden

De belangstelling was groot ruim een week geleden tijdens de informatieavond over “Wonen en nieuwe woonruimte in Aalden” in de Aelder Meent. Zelfs buiten verwachting groot, bekende Hans Terbach, voorzitter van...

dinsdag, 3 december 2019

Lees verder

Mark Nijenbanning benut tussenjaar voor een avontuur in Verre Oosten

"Ik ga genieten van al het moois dat komt". Mark Nijenbanning - afgestudeerd HBO’er - heeft een tussenjaar, reiskriebels én wel zin in een avontuur in het buitenland. De 22-jarige Aaldena...

dinsdag, 3 december 2019

Lees verder

Blij met AED’s in het dorp? Maar kunt u een AED bedienen?

Veel mensen zijn blij met de AED’s in het dorp. ‘Mooi dat ie er hangt’ denken we. We nemen ons voor, mocht er iets gebeuren, om snel deze AED te hal...

dinsdag, 3 december 2019

Lees verder
Willekeurige foto