Algemeen nieuws
Claudia Stinne : “Voor mij begon deze ellende net iets eerder dan voor de meeste Nederlanders”

Claudia Stinne – ruim vijf jaar woonachtig in Aalden - schreef al vaker voor O.E.K.. Hoe beleeft zij deze coronacrisis in haar vak als operatieassistent? Voor haar blogs op FloorZorgt.nl – een platform voor en door zorgmedewerkers - houdt ze er een dagboek over bij.

 
Van ver naar Zweeloo: Martine en Gertjan Ponstein

Van Mokum naar Sweel: Martine en Gertjan Ponstein. Heimwee naar het Westen hebben ze beiden niet.  “Als je voorbij Hilversum bent ruik je de kerosinelucht van Schiphol al,” zegt Gertjan Ponstein. Bovendien is Amsterdam allang niet meer dezelfde leuke  stad waarin hij opgroeide.

 
Berichtgeving Dorpsbelangen Aalden over stemmen dorpsbudget

In verband met de uitbraak van het coronavirus heeft Dorpsbelangen Aalden  besloten om het op papier stemmen op aanvragen uit het dorpsbudget - dat gepland stond op 4 april a.s. bij de Coop - niet door te laten gaan. 

 
Coronacrisis zet ook streep door paasvuren
Jeugdsoos Zweeloo schuift plannen voor groots paasvuur noodgedwongen een jaar op. Om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, gaan de paasvuren in Drenthe dit jaar niet door. Dat heeft het Regionaal Beleidsteam afgelopen vrijdag besloten. In dat team werken de twaalf Drentse burgemeesters samen.
 
Actie! Geef tijdschriften - groot of klein- een tweede leven

“Zonde om tijdschriften zomaar in de doos van het oud papier te laten zakken”. Het is een vreemde, bevreemdende, tijd waarin we momenteel leven. Bij het maken van dit stukje is niet bekend of gedaan kan worden wat hieronder wordt gevraagd…. Maatregel op maatregel, advies op advies….

 
Drentse Seniorendag nieuwe stijl ook afgelast!

SCHOONOORD– De 2e poging om een 5e Editie van de Drentse Seniorendag te organiseren is ook dit jaar niet gelukt! Vorig jaar werd de Drentse Seniorendag op het laatste moment afgeblazen i.v.m. tropische temperaturen. Dit jaar gooit het Coronavirus roet in het eten.

 
Aelder Meent gesloten
In aansluiting op de maatregelen en de richtlijnen m.b.t. Corona, is de Aelder Meent in ieder geval gesloten tot 6 april. Alle activiteiten e.d. worden opgeschort of afgelast tot nader order.
 
TastyBasics genomineerd voor Jaarprijs Goede Voeding 2020

De TastyBasics Muesli Noten & Pitten is genomineerd voor de ‘Jaarprijs Goede Voeding 2020’. De Jaarprijs Goede Voeding wordt uitgereikt om initiatieven te stimuleren die zijn gericht op het verbeteren van het voedingspatroon van de Nederlandse bevolking.

 
Van ver naar Zweel; Martin en Foekje Haan

Van het veen naar het zand. Voordat de beweging veen (Valthermond) à zand (Aalden) plaatsvond, was er Friese klei en Groningse stadsgrond die elkaar ontmoetten elkaar in een kroeg op Terschelling………….Dit artikel gaat over Martin Haan en Foekje Haan-Fokkema.

 
Imker Jans Vos fluitend naar 50-jarig jubileum

Jans Vos uit Meppen viert dit jaar zijn vijftig jarig jubileum als lid van de Bijenvereniging Oosterhesselen & Omstreken. De 80-jarige bevlogen imker werd door burgemeester Bert Bouwmeester verrast met een eervolle onderscheiding van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging (NBV).

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 172

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Jannie van der Weide neemt afscheid van ‘haar’ basisschool

“Werken in het onderwijs betekent eigenlijk dat je nooit klaar bent” Na 43 jaar nam juf Jannie van der Weide afgelopen week in stijl afscheid van ‘haar’ basisschool De Anwende. “Ik ben...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Katspad in Meppen staat blank door gesprongen waterleiding

Aan het Katspad in Meppen is zaterdagmiddag een waterleiding spontaan geknapt. De straat is daardoor onder water komen te sta...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit!

Renate Pol (16) zet haar zinnen op baan als revalid...

dinsdag, 7 juli 2020

Lees verder
Willekeurige foto