Algemeen nieuws
Foto's Zuidenveld 2019, dressuur en springwedstrijden

Justin Scheffer uit Aalden paradeert tijdens de Zuidenveldkeuring met twee Welsh pony's.

 
Foto's Zuidenveld 2019

Joop Timmer en andere liefhebbers zetten de schouders eronder, met als resultaat een schapenkeuring op zaterdag, compleet met een keurmeester die speciaal vanuit Schotland was ingevlogen.

 
Bedankt

Waar een klein dorp groot in kan zijn! Wij blikken met een trots gevoel terug op een zeer geslaagd Zuidenveldfestival.

Een geslaagd Zuidenveld krijg je alleen maar als je betrokken inwoners hebt.

 
Het was Uit De Kunst !

•  Zuidenveld Zweeloo: ‘Een driedaagse van veel sfeer en gezelligheid’

•  Inwoners Zweeler dorpen zetten kroon op fantastisch feest

 
Zuidenveld Nieuwsbrief 8

Beste inwoners, We zijn er zo goed als klaar voor! We zijn begonnen met de opbouw van het terrein. Ook zien we steeds meer versieringen in de straten. Wat een creativiteit zit er in onze dorpen! In deze nieuwsbrief de laatste informatie.

 
Tophit "In Zweeloo kan alles !"
* Inwoners Zweeler dorpen al helemaal in Zuidenveldstemming

* Zweeloo zorgt voor wauw-effect met 'metersgroot kunstwerk'
De Zweeler dorpen bruisen aan de vooravond van Zuidenveld 2019 van enthousiasme en van de kunstzinnige creaties.

 
Kijkje in keuken TastyBasics tijdens Zuidenveldfeest Zweeloo
Bedrijf in Aalden continu in ontwikkeling om mensen gezonder te maken. In de proefkeuken van TastyBasics in Aalden – het bedrijf in gezonde basisvoedselproducten – kan het publiek tijdens de Zuidenveldtentoonstelling van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli een kop koffie of thee met wat lekkers kopen. “Het publiek kan de smaakpapillen verwennen met heerlijke gezonde hapjes”, zegt Marijn Mulder.
 
Zuidenveld Zweeloo: “Komp wal goed !”

In een vorige bijdrage heb ik al gemeld, hoe Zuidenveld de mensen bij elkaar brengt. De afgelopen maand heb ik ook weer dingen bijgeleerd. De 3-dagen van Zuidenveld staan niet in verhouding tot de voorbereidingstijd. Het gaat echt om de beleving in de eigen straat, en dat is en was genieten geblazen.

 
Zuidenveld Nieuwsbrief 7

Beste inwoners, Zuidenveld komt nu wel heel dichtbij! Nog anderhalve week en dan kunnen we met elkaar een gezellig weekend vieren. Het zijn echt de laatste loodjes; voor alle bouwers, knutselaars, organisatoren en ook ons bestuur. Nog even alle hens aan denk, maar ook dat komt vast goed.

 
Meppen krijgt natuurbegraafplaats

22 hectare bos bestemd voor het begraven in natuur. Vlakbij Meppen ligt het bos de Mepperdennen. In dit bos wordt medio volgend jaar een natuurbegraafplaats ingericht. Vorige week besliste de gemeenteraad over de benodigde wijziging van het bestemmingsplan. Het plan kon bij alle raadsfracties op een groot draagvlak rekenen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 164

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Harm van Dalfzen (82) heeft fascinerende en onverwoestbare band met Genemuiden

Voetbalveteraan uit Aalden heeft rijk voetballeven achter de rug. Als voetballer moest Harm van Dalfzen altijd naar zijn lichaam luisteren, maar nu hij de tachtig is gepasseerd gaat dat steeds zwaarde...

donderdag, 23 januari 2020

Lees verder

Brandweer inspecteert woningen Wezuperbrug op brandgevaar

"Een brand voorkomen is beter dan een brand blussen”. Je hoopt er nooit mee te maken te krijgen: een brand bij jezelf thuis. Maar als het toch een keer misgaat, is het ...

dinsdag, 21 januari 2020

Lees verder

Onderzoek fietsverbindingen Gelpenberg – Aelderholt en Schapendijk - Broekstukkenweg

Er komt een onderzoek naar de haalbaarheid van de fietsverbinding Zweeloo – Broekstukkenweg én Gelpenberg - Aelderholt. Dat staat te lezen in de Fietsnota “Ruimte voor de fietser”, die begin dez...

dinsdag, 21 januari 2020

Lees verder
Willekeurige foto