.

.

 

.

Piet en Trijnie in Stan Huygens Journaal

Inmiddels zijn Piet en Trijnie Been alweer een dikke maand veilig thuis na een fantastische reis door Zuid-Afrika. Samen met broer Harry en diens vrouw Hinny, die er al waren voor de loting van het WK voetbal in Kaapstad, toerden ze in december ruim twee weken door dit prachtige land. Een bezoek aan het beroemde wijnhuis Simonsig in Stellenbosch was één van de hoogtepunten van hun vakantie.

Want ga maar na. Om 11 uur ‘s ochtends ontvangst met champagne, vervolgens een geweldige rondleiding, een heerlijke lunch met de complete staf van het wijnhuis, een proeverij met 5 soorten witte en 5 soorten rode wijn, de aanwezigheid van de Nederlandse importeur die de gehele KLM-bemanning ook maar had meegenomen en tenslotte een demonstratie sabreren (bij het sabreren wordt met een sabel de kurk van de champagnefles afgeslagen). Het zijn zomaar wat indrukken die het bezoek tot een ware belevenis maakten.

 

Maar hiermee is het verhaal nog niet af. Want niet alleen de importeur en de KLM-crew waren aanwezig, ook……… het Stan Huygens Journaal van De Telegraaf was er. En die wilden mooie foto’s maken. Een foto van Harry, algemeen directeur van de KNVB, die het eerste exemplaar van de wijn Kaap Klassiek, die speciaal voor het WK voetbal is uitgebracht, in ontvangst mocht nemen.

En een foto van Trijnie en Hinny, tezamen met eigenaar/keldermeester Johan Malan. Foto’s, die wij u natuurlijk niet willen onthouden.


Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel