.

.

 

.

"Paniek op de planken” in Wezuperbrug

In dorpshuis 'd Oal Schoelstee van Wezuperbrug speelde toneelgezelschap 'Nieuw-Dordrecht' afgelopen weekend het spel "Paniek op de planken". Het acteergezelschap nam de plaats in van de plaatselijke toneelvereniging Filomeel, die dit seizoen de personele bezetting niet rond kon krijgen. Het was jammer dat door de winterse weersomstandigheden de zaal door slechts dertig mensen werd bezet. Ook een teleurstelling voor de organiserende Stichting Dorpshuis Wezuperbrug.

De stichting wilde ondanks de absentie van Filomeel dit jaar toch een toneelavond voor de inwoners organiseren, maar zag dat door de overvloedige sneeuwval zaterdagavond veel publiek thuis bleef. De toneelgroep Nieuw-Dordrecht leverde desondanks een prima prestatie en bezorgde het publiek een onderhoudende voorstelling. Op vrijdag 9 april a.s. krijgen de inwoners een nieuwe kans om het toneelspel te bekijken, want dan wordt het nogmaals in het dorpshuis van Wezuperbrug opgevoerd.

 

Bijschrift foto: De toneelgroep Nieuw-Dordrecht speelde zaterdagavond op uitnodiging van Stichting Dorpshuis Wezuperbrug het stuk "Paniek op de Planken". (Foto: Ruud Janse Fotografie)

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel