Het echtpaar kreeg tijdens de lancering van de restaurantgids in Amsterdam, de BronzenA Tavola Award uitgereikt in het bijzijn van de Italiaanse Ambassadeur in ons land, Francesco Azzarello. Angelique en Arnoud namen deze eer vol trots in ontvangst. “Als je bij de 100+ beste van Nederland hoort, heb je alle reden om trots te zijn. We zien deze award als een mooie erkenning voor alle energie die onze medewerkers dagelijks in het restaurant investeren. We proberen creatief en innoverend bezig te blijven en leren nog dagelijks bij. Wij zijn bijzonder blij verrast met deze waardering”, aldus Angelique en Arnoud.
Het fraai vormgegeven magazine Italia A Tavola bevat een selectie van de beste en betere Italiaanse restaurants, gebaseerd op de criteria van de belangrijkste Italiaanse keurmerken. A Tavola brengt de authentieke Italiaanse keuken in al zijn verschijningsvormen voor het voetlicht en is bedoeld als hulpmiddel voor een betere beoordeling van de authentieke Italiaanse eetbeleving. Bij de selectie van de restaurants is vooral gelet op het gebruik van Italiaanse kwaliteitsproducten, toepassing van oorspronkelijke ingrediënten, de historische traditie van de Italiaanse keuken en regionale verschillen. Ook kunnen de restaurants zichzelf niet aanmelden of nomineren, dit gebeurt onafhankelijk en word door professionals en consumenten tot stand gebracht. Trivio Del Villaggio scoort op alle onderdelen goed en staat daarmee niet voor niets wijd en zijd bekend. Kijk voor meer info op: www.trivio-del-villaggio.nl
Bijschrift foto: Pizzeria Ristorante Trivio Del Villaggio uit Meppen mag zich bij de beste Italiaanse restaurants van Nederland rekenen. Een prestatie waar Mirian, Arnoud, Dimitri, Angelique en Adnan (v.l.n.r.) samen met het personeel terecht trots op kunnen zijn. (Foto: Ruud Janse Fotografie)