.

.

 

.

Statiegeldactie voor Haïti groot succes : 1.500 euro !

De statiegeldactie van de drie basisscholen De Anwende, De Schutse en De Smeltkroes uit Aalden voor het zwaar getroffen Haïti is een doorslaand succes geworden. Maandagmiddag onthulden leerlingen van de basisscholen een cheque van liefst 1.500 euro en dat verrassend hoog bedrag leverde uiteraard een ferm applaus op. Zelf zamelden de leerlingen 750 euro aan statiegeldflessen in en dat bedrag werd spontaan door COOP supermarkt verdubbeld.

 

De schoolkinderen van de De Anwende, De Schutse en De Smeltkroes trokken zich de voorbije weken het lot van de inwoners van Haïti bijzonder aan en probeerden zoveel mogelijk statiegeldflessen te verzamelen. Dit alles in nauwe samenwerking met supermarkt Coop Weggen in Aalden. Terwijl ook Ruud Janse Fotografie een belangrijk steentje aan deze actie bijdroeg. Gezienus Weggen is trots op de wijze waarop de leerlingen zich voor het goede doel hebben ingezet, waarbij hij ook met name de samenwerking tussen de scholen roemde. De statgiegeldactie is nu afgelopen en het bedrag van 1.500 euro zal worden overgemaakt op giro 555.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel