.

.

 

.

Open dag AELDERMEENT Aalden

De gebruikersgroep De Aeldermeent heeft besloten om op woensdagmorgen 3 maart het mooie gebouw open te stellen voor het grote publiek. Tussen 09.00 en 12.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen in: O.b.s. De Anwende, C.b.s. De Schutse, de bibliotheek, de peuterspeelzaal en de tussen-/buitenschoolse opvang.

In de scholen wordt op dat moment gewoon les gegeven en het staat iedereen vrij om een lokaal binnen te wandelen. De bezoekers krijgen in de scholen een goed beeld van de dagelijkse praktijk. Op diverse plekken in het gebouw is gelegenheid voor het drinken van een kop koffie of thee. Deze open dag is toegankelijk voor alle dorpsbewoners en andere belangstellenden. Natuurlijk zeer aan te bevelen voor de opa's en oma's die hun kleinkinderen een keer willen bezoeken in de dagelijkse omgeving van de school cq. opvang. Kortom, kom een kijkje nemen in " DE AELDERMEENT IN BEDRIJF "

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel