.

.

 

.

Fennie Kort in de bloemetjes gezet

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van De Loozangers op 16 februari jl. werd Fennie Kort uit Zweeloo in de bloemetjes gezet in verband met het feit, dat ze reeds 25 jaar lid van het koor is. Fennie is sopraan en met name bij deze partij is het koor op zoek naar nieuwe leden. Natuurlijk zijn bij de andere partijen nieuwe leden ook van harte welkom!

De Loozangers neemt op 10 april a.s. mee aan de zangersdag in de Tamboer te Hoogeveen. Enige aanvulling bij de sopranen bij dit optreden is zeer gewenst. Dus, bent U sopraan en wilt U niet officieel lid worden, maar wel gedurende een kortere periode mee zingen, dan is dit een kans. Het koor repeteert elke dinsdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur in De Spil.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel