.

.

 

.

Slenderen in Meppen

Marijke Vissers van MARON Bewegingstudio Meppen opent de deuren:

'Slenderen is een weldaad voor lichaam en geest'

MEPPEN - Donderdagavond 4 maart a.s. vanaf 19.30 uur en vrijdag 5 maart a.s. de gehele dag houdt Marijke Vissers in MARON Bewegingstudio MEPPEN een Open Dag. Iedere belangstellende kan dan GRATIS een uur kennismaken met ‘slenderen’. Dit bewegingsconcept is een weldaad voor lichaam en geest.

 

Marijke Vissers legt uit dat 'Slenderen’ een manier van bewegen is, waarbij gebruik gemaakt wordt van zes gemotoriseerde bewegingsbanken, die elk gedurende 10 minuten de spieren in een apart gedeelte van het lichaam stimuleren. 'De beweging van de apparaten verstevigt die spieren, stimuleert de bloedsomloop en vergroot de zuurstoftoevoer. Bovendien helpt het bij afvallen. De omvang van buik, benen en billen slinkt zienderogen als er wordt ‘geslenderd’ in combinatie met een gezond(er) eetpatroon', zo zegt Vissers.

 

‘Slenderen’ is volgens haar vooral goed voor mensen met een zittend beroep. 'Ook voor degenen die veel in de auto zitten of moeilijk toekomen aan lichaamsbeweging. Zonder al te grote fysieke inspanning worden de spieren versterkt en de gewrichten versoepeld. Het geeft rust in het drukke alledaagse bestaan. Na een uur ‘slenderen’ voelt men zich ontspannen en energiek. ‘Slenderen’ verbetert ook de conditie van mensen met rugklachten en gewrichtsklachten.' Bij 2 x per week ‘slenderen’ krijgt men in alle gevallen het beste en het snelste effect.

Donderdagavond a.s. en vrijdag a.s. wordt professionele voorlichting gegeven zodat iedereen, samen met het proberen van de bewegingsbanken, kan bepalen in hoeverre ‘slenderen’ een positief effect zal hebben op lichaam en geest. Als men liever op een ander tijdstip het eerste uur GRATIS wil kennismaken, kan hiervoor telefonisch een afspraak gemaakt worden. Marijke Vissers is hiervoor bereikbaar via de telefoonnummers 0591 – 372 904 of 06 – 15 42 93 53. MARON Bewegingstudio is gevestigd op het adres Mepperstraat 39 – 7855 PH Meppen. Het e-mail adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bijschrift foto: Marijke Vissers opent donderdag a.s. Maron Bewegingstudio Meppen. (Foto: Ruud Janse Fotografie)

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel