.

.

 

.

Veel belangstelling Open Dag Aeldermeent

Voor wie het nog niet wist kon het afgelopen woensdag tijdens de Open Dag met eigen ogen aanschouwen: De Aeldermeent is een schitterend multifunctioneel gebouw.  Het onderwijs is op een effectieve manier met een aantal andere functies gecombineerd. Zo is de bibliotheek, de sportzaal en de kinderopvang erin ondergebracht.

 

Veel ouders en geïnteresseerde inwoners hebben van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een rondleiding te krijgen. Ook was het mogelijk om lessen bij te wonen. De bezoekers kregen tijdens de Open Dag een warm onthaal in het gebouwencomplex aan de Paardelandsdrift in Aalden. Het was een mooi initiatief en gaf een goed beeld van de multifunctionele mogelijkheden van de Aeldermeent, maar vooral ook van de goede wijze waarop er binnen het gebouw op een doeltreffende wijze wordt samengewerkt.

Bijschrift foto : Tijdens de open dag van de Aeldermeent presenteerden de scholen én de leerlingen zich op hun best. (Foto: Ruud Janse Fotografie)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel